To je to što me zanima!

Ljudi moji, pa ona je savršena i na paparazzo fotografijama!

Paparazzi su zaručnike 'uhvatili' u kupanju i sunčanju. Lopez iskorištava odmor maksimalno, a Alex se ne odvaja od nje. Osim toga, nije prošla nezapaženo isklesana linija pjevačice
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (45) uživa na romantičnom odmoru na Otočju Turks i Caicos.

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo u kultnoj haljini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzi su zaručnike 'uhvatili' u kupanju i sunčanju. Lopez iskorištava odmor maksimalno, a Alex se ne odvaja od nje. Osim toga, nije prošla nezapaženo isklesana linija pjevačice. Odjenula je ružičasti bikini pa s ponosom pokazala obline. Inače je poznata kao velika ljubiteljica vježbanja. Radi s privatnim trenerima te ne propušta treninge.

Dok je uživala u kupanju Alex ju je promatrao s plaže i sunčao se. Tipkao je po mobitelu dok mu se ona nije pridružila. S obzirom da su svadbu odgodili zbog pandemije korona virusa, zaručnici su se počastili putovanjem. 

U TALIJANSKOM RESTORANU J.Lo se zaručniku unosila u facu: Svađa je pokvarila romantiku?

Inače, Turks i Caicos je jedno od omiljenih odredišta zvijezda. Poznato je po kristalno čistom moru i netaknutim pješčanim plažama, a nalazi se istočno od Bahama. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • 24.09.2020.

    Pa mutna slika ko kod nase wannabe starlete

  • Tony1802 24.09.2020.

    Dobar joj je samo bankovni račun

  • dvadeset četiri 23.09.2020.

    U masi apsolutno neprimjetna. Žena na pragu treće dobi. Mlada babuška.

Komentiraj...
Vidi sve komentare