To je to što me zanima!

J.Lo u teretanu ide bez majice, a mišiće 'kleše' tri puta tjedno

Iako je i sada u dobroj kondiciji, pjevačica objasnila je kako više žrtvuje pa ne ustaje u pet ujutro kako bi otišla u teretanu. Ipak, započela je desetodnevni izazov u kojemu neće jesti ugljikohidrate i šećer
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (49) zaklela se kako će i dalje nastaviti naporno trenirati i brinuti o pravilnoj prehrani kako ne bi pogoršala svoju liniju u 50-tima.

Ipak, američka pjevačica i glumica objasnila je kako više ne ustaje u pet ujutro kao nekoć kako bi otišla u teretanu, piše Daily Mail.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vježbam tri puta tjedno, uz to idem na jogu i na ples. Dobro se držim - rekla je Lopez koja je nedavno započela izazov s dečkom Alexom Rodriguezom (43).

- Pridružite se meni i Jennifer u desetodnevnom izazovu. Nema ugljikohidrata, nema šećera. Tko je za? - upitao je bivši igrač bejzbola. Iako su dio namirnica izbacili iz prehrane, meso im je dozvoljeno.

Ipak, ubrzo je Jennifer shvatila u što se upustila. 

- Ispostavilo se da kad ne jedeš šećer, a ni ugljikohidrate, cijelo vrijeme si gladan. Zbog toga pokušavamo jesti puno zdravih užina - rekla je glumica i objavila fotografiju krastavaca, paprike, tune, mahuna i želea bez šećera. Podijelila je i kakav ručak je spremila u desetodnevnom izazovu. 

- Činilo se kao dobra ideja kad sam vas izazvao. Jeo sam jaja i avokado danas. Umirem - rekao je iskreno Rodriguez. 

Oboje su pokušali natjerati i svoje prijatelje da im se priključe pa su izazvali, između ostalih, glumicu Leah Remini (48) novinarku Hodu Kotb (54) i voditelja Michaela Strahana (47).

Idi na 24sata

Komentari 210

  • plik 29.01.2019.

    ma sve je to lijepo i pohvalno, ali hebeš ti to kad takvih tijela kolko hoćeš i boljih, a - 25 godina.. sve miriši po svježini i mladosti.. :))))

  • plik 29.01.2019.

    jebate, već pola stoljeća na grbi.. joj,joj...

  • Mercedes s klasa 28.01.2019.

    Pa dobro, cice joj nikada nisu bile jača strana

Komentiraj...
Vidi sve komentare