Obavijesti

Show

Komentari 210

J.Lo u teretanu ide bez majice, a mišiće 'kleše' tri puta tjedno

J.Lo u teretanu ide bez majice, a mišiće 'kleše' tri puta tjedno
22

Iako je i sada u dobroj kondiciji, pjevačica objasnila je kako više žrtvuje pa ne ustaje u pet ujutro kako bi otišla u teretanu. Ipak, započela je desetodnevni izazov u kojemu neće jesti ugljikohidrate i šećer

VIDEO

Jennifer Lopez (49) zaklela se kako će i dalje nastaviti naporno trenirati i brinuti o pravilnoj prehrani kako ne bi pogoršala svoju liniju u 50-tima.

Jennifer Lopez shows off her new 10 Day No Carb psyche leaving the gym in bra top workout outfit in Miami

Ipak, američka pjevačica i glumica objasnila je kako više ne ustaje u pet ujutro kao nekoć kako bi otišla u teretanu, piše Daily Mail.

Pokretanje videa...

00:41

- Vježbam tri puta tjedno, uz to idem na jogu i na ples. Dobro se držim - rekla je Lopez koja je nedavno započela izazov s dečkom Alexom Rodriguezom (43).

- Pridružite se meni i Jennifer u desetodnevnom izazovu. Nema ugljikohidrata, nema šećera. Tko je za? - upitao je bivši igrač bejzbola. Iako su dio namirnica izbacili iz prehrane, meso im je dozvoljeno.

Ipak, ubrzo je Jennifer shvatila u što se upustila. 

- Ispostavilo se da kad ne jedeš šećer, a ni ugljikohidrate, cijelo vrijeme si gladan. Zbog toga pokušavamo jesti puno zdravih užina - rekla je glumica i objavila fotografiju krastavaca, paprike, tune, mahuna i želea bez šećera. Podijelila je i kakav ručak je spremila u desetodnevnom izazovu. 

- Činilo se kao dobra ideja kad sam vas izazvao. Jeo sam jaja i avokado danas. Umirem - rekao je iskreno Rodriguez. 

Oboje su pokušali natjerati i svoje prijatelje da im se priključe pa su izazvali, između ostalih, glumicu Leah Remini (48) novinarku Hodu Kotb (54) i voditelja Michaela Strahana (47).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin