To je to što me zanima!

J. Oliver: Mjesečno mi ukradu 30 tisuća ubrusa iz restorana

'ODU DOMA S POLA TOALETA' Jamiejevi ukradeni ubrusi ponuđeni su na prodaju na eBayu. Osim ubrusa, gosti su krali i sanitarnu opremu iz njegovih restorana
Vidi originalni članak

Čini se da njegovi restorani nisu poznati samo po dobroj klopi i opuštenoj atmosferi. Prema pisanju britanskih medija, brojni gosti u njih dolaze zbog 'suvenira' poput platnenih ubrusa i kupaonske opreme. Najpoznatiji britanski kuhar Jamie Oliver (37) požalio se da mu gosti mjesečno ukradu čak 30 tisuća lanenih ubrusa. No osim, njih na udaru se našla čak i sanitarna oprema iz lanaca njegovih restorana.

- Primijetio sam da gosti u recesiji kradu lanene ubruse iz mojih restorana. Osim toga toaleti u restoranima su uređeni u stilu staromodnih toaleta Thomas Crapper koji su skupi. Ljudi  nam konstantno kradu ručke od slavina i kotlića. Gosti dođu jesti, a kući odu doslovno s pola našeg toaleta - požalio se Jamie.

Jamiejevi ukradeni ubrusi s izvezenim inicijalima čak su ponuđeni na prodaju na eBayu po cijeni od oko 75 kuna za četiri primjerka.

Bilo je i onih koji su se na Twitteru pohvalili svojim ukradenim primjercima.

- I mi imamo Jamiejev ubrus. Čini se da se njegov suvenir svima sviđa - jedan je od komentara na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mrki79 16.10.2012.

    malo morgen toliko... znači da svaki dan ima 200 gostiju namannje ako uzmemo činjenicu da krade svaki drugi gost.. ak krade svaki 4 što je vjerovatnije -mora imati 400 gostiju na dan.. ahaaa kak da ne.. šta on ima salu za svatove umjesto restorana

  • lady snake 16.10.2012.

    oteto prokleto!

  • dvorska luda 16.10.2012.

    ak imaš za restoran love, ne znam čemu se brukat i krast ubrus ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare