To je to što me zanima!

J. Perčin: Iz malog sam mjesta Konavala, pa ne znam plesati

Natjecateljica 'Plesa sa zvijezdama' ne želi reći je li predala papire za rastavu. U mjestu gdje je odrasla nije imala ritmiku ili tečaj plesa pa nije imala dodira s plesom
Vidi originalni članak

Nisam smršavjela iako svaki dan naporno treniram. Najdraži mi je tango jer je strastven i brzih pokreta, no ne znam plešem li ga dobro, rekla je Jelena Perčin (30) na Jegermeister partyju u zagrebačkom klubu.

Sudionica HTV-ova showa 'Ples sa zvijezdama' veseli se svakom pokretu koji nauči.

- Ja sam iz malog mjesta Konavala gdje nismo u školi imali ritmiku ili tečaj plesa. Dosad nisam imala dodira s tim. Nisam učila plesati ni na Akademiji dramskih umjetnosti - kaže Perčin.

Glumica je s prijateljicom na partyju uživala u koncertu splitskog benda TBF. Prije mjesec dana odselila se od supruga, zagrebačkog ugostitelja Kristijana Babića. Prodali su stan pa sad živi u unajmljenom s kćeri Lotom (2). Nije htjela otkriti je li predala papire za rastavu braka.

- Privatan život ne bih komentirala - rekla je Perčin.

Prije mjesec dana Storyju je izjavila da suprug i ona još nisu predali papire za rastavu i da će vrijeme pokazati kakvi su im izgledi da spase brak. Dodala je da će sigurno ostati u dobrim odnosima zbog kćeri Lote.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • remi00 12.11.2011.

    kakve veze ima odakle si s tim da li znaš plesat :O

  • olimpijac 12.11.2011.

    Meni si super i kao žena i kao glumica,ako te nevole ovi u Hrvatskoj volimo te mi iz Sarajeva.To sto neznas plesati nije neka steta jer si super žena,nemozes sve znat!

  • mirna_voda 12.11.2011.

    Kao prvo, Konavle nisu mjesto nego općina, kao drugo Jelena uopće nije odrasla u Konavlima, a kao treće Konavle su poznate po svom folkloru i dan-danas njeguju stare običaje. Brojni mladići i djevojke iz Konavala od malih noga aktivno plešu i sudjeluju na raznim smotrama folklora i drugim priredbama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare