To je to što me zanima!

'Ja ne čitam i ne pišem, zato ništa od moje autobiografije...'

Courtney Stodden kaže da je ona prava feministica jer podržava mišljenje da svaka žena treba izgledati kako god ona sama želi, a ne kako joj netko drugi nalaže
Vidi originalni članak

Courtney Stodden (19) proslavila se kada se kao maloljetnica udala za Douga Hutchisona (53). U braku je izdržala dvije i pol godine. Razlog tome možda se krije u tome što je, kako sama kaže, prava feministkinja. 

- Ja ne čitam i ne pišem, zato neću ni objaviti autobiografiju - rekla je 'osvještena' Stodden gostujući u showu Bethenny Frankel. 

Kaže da je feministica jer podržava mišljenje da žena treba izgledati kako god ona sama želi, a ne kako joj netko nalaže. Da istaknemo ono što je 'bolno' očito, Courtney ima ogromne silikonske umetke u grudima jer joj njene prirodne grudi nisu bile zadovoljavajuće, izbjeljuje kosu, a pred kamerama je pokazala i da se pudra po cijelom tijelu. 

Dodala je kako sad, kad je ponovno slobodna, želi uživati u životu i biti kao svaka djevojka njene dobi. Ne razmišlja o karijeri, posebno ne o onoj pornoglumice. 

- U braku sam naučila da karijera nije nešto što treba odbaciti, ali nije ni najvažnija stvar na svijetu - kaže Courtney.  

Sve za dobru knjigu: Courtney se sagnula pa pokazala guzu

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 15.11.2013.

    normalno da ne čita ili piše kad se udala iz vrtiča

  • 15.11.2013.

    čega se pametan srami budala se ponosi

  • Zeleni_Zub 15.11.2013.

    Hvala bogu na tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare