Obavijesti

Show

Komentari 11

'Ja ne čitam i ne pišem, zato ništa od moje autobiografije...'

'Ja ne čitam i ne pišem, zato ništa od moje autobiografije...'
4

Courtney Stodden kaže da je ona prava feministica jer podržava mišljenje da svaka žena treba izgledati kako god ona sama želi, a ne kako joj netko drugi nalaže

VIDEO

Courtney Stodden (19) proslavila se kada se kao maloljetnica udala za Douga Hutchisona (53). U braku je izdržala dvije i pol godine. Razlog tome možda se krije u tome što je, kako sama kaže, prava feministkinja. 

- Ja ne čitam i ne pišem, zato neću ni objaviti autobiografiju - rekla je 'osvještena' Stodden gostujući u showu Bethenny Frankel. 

Kaže da je feministica jer podržava mišljenje da žena treba izgledati kako god ona sama želi, a ne kako joj netko nalaže. Da istaknemo ono što je 'bolno' očito, Courtney ima ogromne silikonske umetke u grudima jer joj njene prirodne grudi nisu bile zadovoljavajuće, izbjeljuje kosu, a pred kamerama je pokazala i da se pudra po cijelom tijelu. 

Dodala je kako sad, kad je ponovno slobodna, želi uživati u životu i biti kao svaka djevojka njene dobi. Ne razmišlja o karijeri, posebno ne o onoj pornoglumice. 

- U braku sam naučila da karijera nije nešto što treba odbaciti, ali nije ni najvažnija stvar na svijetu - kaže Courtney.  

Sve za dobru knjigu: Courtney se sagnula pa pokazala guzu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin