To je to što me zanima!

Jack Black: Uskrs slavim s Angelinom i njenom obitelji

Ja sam Židov, pa se stvarno ne razumijem u uskrsne običaje. Ali znam da je u obitelji Jolie-Pitt dobra zabava, kaže glumac koji na proslavu povede sinove
Vidi originalni članak

Obožavam Angelinu i volim se družiti s njom. Povezali smo se na crtiću ‘Kung Fu Panda’, kaže glumac Jack Black (46). Glumac kaže kako Uskrs voli provoditi s Angelinom Jolie (40) i njezinom obitelji.

- Ja sam veliki Židov, pa se stvarno ne razumijem u uskrsne običaje. Ali znam da je u obitelji Jolie-Pitt strašno dobra zabava - kaže Jack Black, koji na proslavu povede i sinove Thomasa (7) i Samuela (9).

- Angie ima šestero djece i, kad ja dovedem sinove, bude galama i prepuna kuća - kaže glumac, koji posuđuje glas liku Kung Fu Pande Po. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • LalaLoopsy 31.01.2016.

    Kungu Panda 3...odgledali danas...super je

  • Moslavka 31.01.2016.

    Zidovi sa dio naseg zivota. Da nije bilo Zidova ne bi bilo Hollywooda. Sada da vam svima upitam pitanje, mrzite Zdove, sto su vam ukrali? a onda opet pitam koliko je bilo ukradenog od njih? Poznam puno ljudi sto mrze Zidove a oni im nisu nista lose napravili. Vi svi idete u crkvu, jelda? Molite se Djevici Mariji i Isusu i trazite pomoc a sto su oni bili? ZIDOVI.

  • klarama 31.01.2016.

    Poanta ovog clanka je...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare