To je to što me zanima!

Na suđenju opet uznemirujuće Michaelove snimke i fotografije

Nije poznato zbog čega je liječnik Michaela Jacksona zabilježio jedan od razgovora s glazbenikom. Michael je govorio da shvaća kako njegovoj djeci nije nimalo lako
Vidi originalni članak

Koncert 'This Is It' Michael Jackson želio je posvetiti svojoj djeci, a kako se na suđenju, sa snimke koju je zabilježio liječnik Conrad Murray (58), moglo čuti Michael Jackson izjavio je da svoju djecu obožava jer on nije imao djetinjstvo. 

Na snimci koju su pustili u sudnici, Michael Jackson objašnjava kako bi želio nadmašiti Beatlese i Elvisa s posljednjim koncertom te kako bi volio otići u povijest kao najbolji glazbenik koji je ikad živio. 

- Moramo biti fenomenalni. Kad ljudi napuste moj show, želim da govore kako takvo nešto nikad u životu nisu vidjeli. Želim da govore da je to bilo nešto prekrasno. Novac od turneje dao bih za najveću dječju bolnicu na svijetu koja bi nosila moje ime - govorio je Michael. 

S puno emocija govorio je i o svojoj djeci.

- Ja nisam imao djetinjstvo. Osjećam njihovu bol - govorio je Michael na snimci koju je doktor Murray snimio na svom mobilnom telefonu 10. svibnja 2009. godine. Nije poznato zašto je liječnik to napravio. 

Lijekovi iz Michaelove sobe u sudnici

Ako prije nije bilo poznato da je Michael Jackson imao problem s konzumacijom lijekova, brojne bočice koje su se našle na stolu u sudnici to potvrđuju. Istražiteljica i svjedokinja Elissa Fleak pronašla ih je u Jacksonovoj sobi pored njegovog kreveta nakon što je pjevač preminuo. 

U srijedu je bio sedmi dan suđenja Conradu Murrayju optuženom za Jacksonovo ubojstvo. 

Pokazali sliku besvjesnog pjevača

Državni odvjetnik David Walgren prošli tjedan šokirao je sve prisutne u sudnici. Pokazao je sliku besvjesnog pjevača na bolničkim kolicima. Fotografija je snimljena 25. lipnja 2009. godine, a usporedio ju je s fotografijom od dana ranije na kojoj se Michael sprema za turneju. 

Ako ga proglase krivim, Murray može dobiti do četiri godine zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • jelkaa 06.10.2011.

    isuse! o čemu vi raspravljate!!?

  • dbroke 06.10.2011.

    Svatko može imati svoje mišljenje o njemu kao o pjevaču ili kao osobi.Ali jedna stvar mora biti svima jasna a to je da ljudima koji ga brane ili onima koji ga nazivaju svakakvim imenima ne možete promijeniti mišljenje.Osobno sam ga vidjela prije par godina u Beču bez maske i marame i mogu vam reći da je izgledao o.k.nikakve hrskavice mu nije nedostajalo niti mu je nos izgledao strašno.A žalosno je to što sada večina ga žale i oplakuju a gdje su bili prije par godina.I vidi se po komentarima dotičnih da nemaju pojma o čemu pričaju.pogledajte detalje na http://news.sky.com/home/topic-pages/michael-jackson

  • I am the Queen 06.10.2011.

    Čuj ovo "jadna michael sta su od njega napravili....", jadan, jadan..., nokte bi mu čupali da slučajno nije htjeo uzimat ljekove ili nedaj bože odbio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare