Obavijesti

Show

Komentari 50

Na suđenju opet uznemirujuće Michaelove snimke i fotografije

Na suđenju opet uznemirujuće Michaelove snimke i fotografije
8

Nije poznato zbog čega je liječnik Michaela Jacksona zabilježio jedan od razgovora s glazbenikom. Michael je govorio da shvaća kako njegovoj djeci nije nimalo lako

VIDEO

Koncert 'This Is It' Michael Jackson želio je posvetiti svojoj djeci, a kako se na suđenju, sa snimke koju je zabilježio liječnik Conrad Murray (58), moglo čuti Michael Jackson izjavio je da svoju djecu obožava jer on nije imao djetinjstvo. 

Na snimci koju su pustili u sudnici, Michael Jackson objašnjava kako bi želio nadmašiti Beatlese i Elvisa s posljednjim koncertom te kako bi volio otići u povijest kao najbolji glazbenik koji je ikad živio. 

- Moramo biti fenomenalni. Kad ljudi napuste moj show, želim da govore kako takvo nešto nikad u životu nisu vidjeli. Želim da govore da je to bilo nešto prekrasno. Novac od turneje dao bih za najveću dječju bolnicu na svijetu koja bi nosila moje ime - govorio je Michael. 

S puno emocija govorio je i o svojoj djeci.

- Ja nisam imao djetinjstvo. Osjećam njihovu bol - govorio je Michael na snimci koju je doktor Murray snimio na svom mobilnom telefonu 10. svibnja 2009. godine. Nije poznato zašto je liječnik to napravio. 

Lijekovi iz Michaelove sobe u sudnici

Ako prije nije bilo poznato da je Michael Jackson imao problem s konzumacijom lijekova, brojne bočice koje su se našle na stolu u sudnici to potvrđuju. Istražiteljica i svjedokinja Elissa Fleak pronašla ih je u Jacksonovoj sobi pored njegovog kreveta nakon što je pjevač preminuo. 

U srijedu je bio sedmi dan suđenja Conradu Murrayju optuženom za Jacksonovo ubojstvo. 

Pokazali sliku besvjesnog pjevača

Državni odvjetnik David Walgren prošli tjedan šokirao je sve prisutne u sudnici. Pokazao je sliku besvjesnog pjevača na bolničkim kolicima. Fotografija je snimljena 25. lipnja 2009. godine, a usporedio ju je s fotografijom od dana ranije na kojoj se Michael sprema za turneju. 

Ako ga proglase krivim, Murray može dobiti do četiri godine zatvora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...