To je to što me zanima!

'Jackson me dirao dok su mi roditelji spavali u sobi pored...'

Prvi put je spavao u sobi s Michaelom na Havajima, gdje smo bili njegovi gosti. Držala sam se postrance jer su dečki tako željeli, a i nisam im htjela smetati. Nisam tad ništa slutili, pojašnjava Jamesova majka u filmu
Vidi originalni članak

Dokumentarac “Napuštajući Neverland” o pričama Jamesa Safechucka (41) i Wadea Robsona (36), koje je Michael Jackson navodno seksualno zlostavljao, otkrio je mračne tajne kralja popa.

- Bio je nježan, drag, pomogao mi je u karijeri i s mojom kreativnošću, ali istodobno me seksualno zlostavljao kad sam imao samo sedam godina - izjavio je na početku filma Robson. Safechuck je upoznao Jacksona na zajedničkom snimanju reklame i ubrzo su se zbližili.

- Mislim da je bio sretan sa mnom. Smijao se, bili smo na neki način prijatelji - počinje svoju priču James, kojeg je Michael prvi put odvojio od roditelja kad je dječaka frizerka dovela Jacksonu u sobu da se upoznaju. Ubrzo je Jackson telefonom često nazivao obitelj, zvao ih na večere, davao novac, a sve kako bi vidio malog Jamesa.

- Družili su se kao najbolji prijatelji. Bilo je puno igre, tuče jastucima, dječačkih stvari. Prvi put je spavao u sobi s Michaelom na Havajima, gdje smo bili njegovi gosti. Držala sam se postrance jer su dečki tako željeli, a i nisam im htjela smetati. Nisam tad ništa slutila - pojašnjava Jamesova majka u filmu. Uskoro je sedmogodišnji James čitavo ljeto provodio s kraljem popa na turneji. Roditelji su postali sumnjičavi, no nisu ništa poduzeli, a dječak nije govorio ništa ružno o Michaelu.

- Isprva, kad bih se probudio, on nije bio u istoj sobi, no poslije je ostajao spavati sa mnom, a ubrzo su počele i seksualne aktivnosti. Dodirivao me, pokazao mi što je masturbacija, oralni seks te je nakon toga sve u našem odnosu postalo u službi seksa, a ja sam bio tu da ispunjavam njegove maštarije - prisjeća se Safechuck, koji tvrdi kako mu je Jackson rekao da za njihove male tajne nitko ne smije saznati.

James i njegova obitelj postali su i prvi gosti imanja Neverland.

- Darivao mi je nakit, skrivali smo se od drugih po golemom imanju i imali lažno vjenčanje, na kojemu mi je Michael dao pravi prsten - tvrdi Safechuck.

Sličan scenarij prepričava i druga žrtva, Wade Robson, koji je kao dječak s obitelji iz Australije dolazio na Michaelovo imanje nakon što je kralj popa primijetio njegov talent.

- Počeo sam spavati s njim u krevetu sa sedam godina, bio je moj idol. Kad bismo morali ići, Michael je plakao, preklinjao nas da ne idemo. Upoznao me s pornografijom i želio je da radimo stvari koje su se tamo pojavljivale. Često dok bi roditelji bili u sobi pokraj. Govorio mi je da nikome ništa ne pričam - rekao je Robson.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Idi na 24sata

Komentari 54

  • sjever s 11.03.2019.

    I sta otkrili smo toplu vodu,pa to se i prije sve znalo.

  • hrvoje1978 11.03.2019.

    Jackson je u to vrijeme bio ravan božanstvu...Nije bilo osobe koja ne bi došla na njegov ranč da ju je pozvao....Sjećam se njegovog koncerta u Mađarskoj u 9. mjesecu 1996 god...Jedan od najjačih koncerata ikad...Ljude su iznosili na rukama koliko su bili u deliriju kaj ga vide...Ove današnje generacije to ne mogu shvatit al tada nije bilo interneta nego si morao potegnut preko grane da vidiš svog idola....Lijepa vremena za razliku od ovih u kojima sad živimo...

  • Venus123 11.03.2019.

    Ja vjerujem da je MJ bio zlostavljan kao dijete i da nije imao djetinjstvo, ali isto tako vjerujem da je bio pedo koji je smišljeno namamljivao dječake koristeći svoju popularnost i time nedodirljivost za svoje bolesne namjere. Ako se samo uzme u obzir stvari koje ni on nije krio to svaka normalna osoba i sa trunkom pameti odmah može zaključiti. Odrasla osoba koja spava u istom krevetu sa tuđom muškom djecom od nekih desetak godina nije normalno ponašanje. Znači govorim samo o spavanju, drugo neću ništa komentirati što se tu zbivalo, i samo da nadodam da ne smatram da su ta tuđa djeca bila njegove pilule za spavanje pa su tu bila da bi on mogao slatko zaspati jer je patio od nesanice. Mogao je on vani glumiti Petra Pana i veliko nevinašce, davati brdo novca raznim udrugama i biti king of popa, to ništa ne mjenja, jer očito da je bio uvurnuta osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare