Obavijesti

Show

Komentari 54

'Jackson me dirao dok su mi roditelji spavali u sobi pored...'

'Jackson me dirao dok su mi roditelji spavali u sobi pored...'
8

Prvi put je spavao u sobi s Michaelom na Havajima, gdje smo bili njegovi gosti. Držala sam se postrance jer su dečki tako željeli, a i nisam im htjela smetati. Nisam tad ništa slutili, pojašnjava Jamesova majka u filmu

VIDEO

Dokumentarac “Napuštajući Neverland” o pričama Jamesa Safechucka (41) i Wadea Robsona (36), koje je Michael Jackson navodno seksualno zlostavljao, otkrio je mračne tajne kralja popa.

- Bio je nježan, drag, pomogao mi je u karijeri i s mojom kreativnošću, ali istodobno me seksualno zlostavljao kad sam imao samo sedam godina - izjavio je na početku filma Robson. Safechuck je upoznao Jacksona na zajedničkom snimanju reklame i ubrzo su se zbližili.

- Mislim da je bio sretan sa mnom. Smijao se, bili smo na neki način prijatelji - počinje svoju priču James, kojeg je Michael prvi put odvojio od roditelja kad je dječaka frizerka dovela Jacksonu u sobu da se upoznaju. Ubrzo je Jackson telefonom često nazivao obitelj, zvao ih na večere, davao novac, a sve kako bi vidio malog Jamesa.

- Družili su se kao najbolji prijatelji. Bilo je puno igre, tuče jastucima, dječačkih stvari. Prvi put je spavao u sobi s Michaelom na Havajima, gdje smo bili njegovi gosti. Držala sam se postrance jer su dečki tako željeli, a i nisam im htjela smetati. Nisam tad ništa slutila - pojašnjava Jamesova majka u filmu. Uskoro je sedmogodišnji James čitavo ljeto provodio s kraljem popa na turneji. Roditelji su postali sumnjičavi, no nisu ništa poduzeli, a dječak nije govorio ništa ružno o Michaelu.

- Isprva, kad bih se probudio, on nije bio u istoj sobi, no poslije je ostajao spavati sa mnom, a ubrzo su počele i seksualne aktivnosti. Dodirivao me, pokazao mi što je masturbacija, oralni seks te je nakon toga sve u našem odnosu postalo u službi seksa, a ja sam bio tu da ispunjavam njegove maštarije - prisjeća se Safechuck, koji tvrdi kako mu je Jackson rekao da za njihove male tajne nitko ne smije saznati.

James i njegova obitelj postali su i prvi gosti imanja Neverland.

- Darivao mi je nakit, skrivali smo se od drugih po golemom imanju i imali lažno vjenčanje, na kojemu mi je Michael dao pravi prsten - tvrdi Safechuck.

Neverland-Ranch

Sličan scenarij prepričava i druga žrtva, Wade Robson, koji je kao dječak s obitelji iz Australije dolazio na Michaelovo imanje nakon što je kralj popa primijetio njegov talent.

- Počeo sam spavati s njim u krevetu sa sedam godina, bio je moj idol. Kad bismo morali ići, Michael je plakao, preklinjao nas da ne idemo. Upoznao me s pornografijom i želio je da radimo stvari koje su se tamo pojavljivale. Često dok bi roditelji bili u sobi pokraj. Govorio mi je da nikome ništa ne pričam - rekao je Robson.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti