To je to što me zanima!

Jackson posjetio MSU. Kultura u pauzi od napornih snimanja...

Holivudski velikan posjetio je zagrebački Muzej suvremene umjetnosti i nedjelju popodne proveo u kulturnom uzdizanju
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Samuel L. Jackson (70) u Zagreb je stigao s ekipom filma 'Hitman's Wife Bodyguard', koji se ranije snimao i u Rovinju i Rijeci, a cijela produkcija je odsjela u metropoli. Posljednjih dana neprestano snimaju po raznim lokacijama u glavnom gradu, a Jackson je nedavno predah iskoristio za posjet jednom zagrebačkom restoranu, u kojem ga je oduševljeno ugostio nekada pisac, a sad ugostitelj Hrvoje Šalković (45). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumca su, kao i Salmu Hayek (52) te Ryana Reynoldsa (42) oduševile ljepote Hrvatske te ljubaznost i srdačnost stanovništva. S glumcima se tražila 'fotografija više', a oni su spremno pozirali. 

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Frka u školi: Salma i Jackson u ekonomskoj, učenika nigdje...

Jackson je ranije tijekom dana prvo na društvenim mrežama objavio fotografiju kojom se prisjetio obljetnice i filma 'Zvjezdani ratovi', u kojem je glumio lik Macea Windua, najmoćnijeg Jedija, a zatim je posjetio i zagrebački Muzej suvremene umjetnosti. 

- Samuel L. Jackson u šetnji - pohvalili se iz MSU-a na svom Instagram profilu. 

Filmska produkcija posljednjih je nekoliko tjedana u Hrvatskoj, a nakon Istre snimali su i u Italiji. Ostaje za vidjeti koja će još mjesta u metropoli biti kulise filma, a akcijske scene osim nekolicine lokacija u centru Zagreba trebale bi se snimati i u ZET-ovom tramvaju.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nataodinata 05.05.2019.

    Šteta. najlošiji od svih muzeja u Zagrebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare