To je to što me zanima!

Jacques Houdek pjeva za vaše klince i klinceze u Lisinskom

“Kad si sretan” – najatraktivniji glazbeni program za djecu već trinaestu godinu za redom ponovno u Lisinskom
Vidi originalni članak

Dva rasprodana koncerta prije samo godinu dana uz euforiju koja još uvijek vlada među oduševljenim klincima i klincezama, dovoljno govore o iznimnoj popularnosti ekskluzivnog programa čiji je glavni protagonist Jacques Houdek.

Hrvatski The Voice, ponovno se vraća u čaroban ambijent Lisinskog gdje će izvesti bezvremenske dječje hitove, objedinjene na albumu “Kad si sretan” koji je i nakon trinaest godina najprodavaniji album za djecu u Hrvatskoj.

Djeca novog milenija odrasla su uz najljepše pjesme u njegovom aranžmanu, a “Nije lako bubamarcu”, “Zeko i potočić”, “Kad si sretan” ili “Kad se male ruke slože” zasigurno će vratiti roditelje u sretne i bezbrižne dane djetinjstva.

Zabava za velike i male, interaktivni program koji na prvo mjesto stavlja glazbenu kvalitetu, garancija je zajedničkog obiteljskog doživljaja u predbožićno vrijeme kada čarolija napokon postaje stvarna.

Osigurajte svojim najdražima najradosnije uspomene iz djetinjstva, u nedjelju, 2. prosinca od 10 sati. Ulaznice po cijeni od 90 kn dostupne su na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane.

VIDI OVO! Madonnina kći više nije mala djevojčica: Lourdes sada izgleda isto kao mama prije plastičnih operacija!



Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare