To je to što me zanima!

Jacques ispratio svoje 'prvašiće'

Sretan prvi dan škole svojoj djeci poželjeli su i Brigita i Jacques Houdek koji su 'okinuli' obiteljsku fotografiju prije no što su ih ispratili. Školarci su se i uskladili za novi početak i stavili plave pramenove
Vidi originalni članak

Mnogi su školarci s veseljem dočekali povratak u školske klupe nakon nekoliko mjeseci. Zbog novih mjera koje su nastupile radi epidemiološke situacije, možda je mnogima bilo neobično vratiti se u takvim uvjetima. No tu su njihovi roditelji da ih ohrabre.

POGLEDAJTE VIDEO: Jacques komentirao izvedbu himne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A svojoj je djeci sretan prvi dan škole poželjela i Brigita Houdek, supruga Jacquesa Houdeka (39). 'Okinuli' su obiteljsku fotografiju prije no što su djecu ispratili u školu.

- Moji prvašići. Koji miks emocija, uf. Sretno i hrabro u novoj životnoj avanturi. Volim vas - napisala je Brigita u opis fotografije.  Supružnici imaju sina Davida i kćer Sofiju koji su vidno raspoloženi dočekali prvi dan nove školske godine. 

OBRATIO SE HEJTERIMA Houdek: 'Živim na selu. Nisam baš netko tko spava na novcu'

Osim toga, školarci su se i uskladili. David i Sofija stavili su plave pramenove. Ona je ofarbana po cijeloj dužini kose s nekoliko pramenova, a maleni David ima pramenove pri kraju šiška.

Brigita i Jacques uskoro će proslaviti 15. godišnjicu braka, a ako je suditi prema zajedničkim fotografijama, njihova ljubav cvjeta kao i prvoga dana. Vjenčali su se 9. srpnja 2005. u crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Vrac666 08.09.2020.

    Oboje oko 600 kg žive vage

  • 07.09.2020.

    zasto mu djeca nemaju face?

  • ♥ ♥ ♥ 07.09.2020.

    Ima lijepu obitelj :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare