To je to što me zanima!

Jacques nakon pohvala na račun kilaže: 'Čitam da sam drastično smršavio, idem se popraviti!'

Nedugo nakon što su njegovi pratitelji zahvaljujući novoj fotografiji zaključili da je smršavio, Jacques se javio iz restorana uz fotke brojnih ribljih jela i poručio - 'Teško da ću ovako skidati kile!'
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (41) našalio se na svoj račun nakon što je 'zaradio' brojne pohvale zbog svog izgleda na fotografiji na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pjevač je nedavno podijelio fotografiju sa suprugom Brigitom, pozirali su u Parku prirode Telašćica. 'Čini li mi se ili je Jacques mršaviji', glasio je jedan od komentara, drugi je dodao: 'Bravo Jacques, super promjena', 'Bravo, smršavio si dosta'... dodao je treći. 

Nedugo nakon Jacques se javio iz restorana uz fotke brojnih ribljih jela.

- Idemo! Svi za stol! Čitam da sam 'drastično smršavio' pa rekoh, idem se čim prije popraviti!. Uz prijatelje koji ovakvu klopu spremaju... teško da bum skidal kile! - našalio se uz objavu na Facebooku.

- To ti je sve dijetno - komentirala je Karmela Vukov Colić, a pratitelji su Jacquesu poručili neka uživa i ne opterećuje se kilogramima.

'DIGLI SU ME NA FORU' Javio nam se Houdek: I ja sam se ponadao da sam smršavio, ali onda sam stao na vagu...

Inače, glasine da je smršavio Houdek je komentirao i za 24sata.

- Ma i mene su digli na foru. Svi me zovu danas, ali moram ih razočarati, nisam smršavio.  I ja sam se ponadao da sam smršavio kad sam to vidio. No onda sam stao na vagu i baš se ne bih mogao pohvaliti - kroz smijeh nam je pričao Jacques i dodao da je stvar u dobro snimljenoj fotografiji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • VLADEK72 04.09.2022.

    Daj prestani se slikati !!!

  • simonairena 02.09.2022.

    njega onda bolje slikati iz pticje perspektive

  • japanokinezjapano 02.09.2022.

    Njih dvoje mora da imaju neku tajnu kako se namjeste da se spoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare