To je to što me zanima!

Jacques se obrušio na glumce i kritizirao njihovu gramatiku

U posljednje vrijeme pjevač je poprilično aktivan na društvenim mrežama gdje komentira zbivanja pa je tako nedavno kritizirao i nominacije za Porin, ali i komentirao izvedbu himne od strane Josipe Lisac
Vidi originalni članak

Pjevača Jacquesa Houdeka (38) vidno je naljutio televizijski prijenos pa se odlučio požaliti svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama. Iskritizirao je domaće akademske glumce zbog netočne gramatike i upozorio ih na jezična pravila.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obožavam kad profesionalni akademski glumci u izravnom TV prijenosu raznoraznih dodjela nagrada gledatelje lijepo pozdrave s 'dobro večer'. Jednom za svagda, da smo 'na čisto', večer je ženskog roda. Hvala - napisao je revoltirani Jacques.

Oni koji ga prate većinom su se složili sa Jacquesom, a neki među njima podijelili su i svoje frustracije poput 'krivih naglasaka' na sličnim manifestacijama.

VELIK I U PORAZU Jacques nosi frak: Opravicom zasjenio sve u Škorinu stožeru

U posljednje vrijeme pjevač je poprilično aktivan na društvenim mrežama gdje komentira zbivanja pa je tako nedavno kritizirao i nominacije za Porin, ali i komentirao izvedbu himne od strane svoje kolegice Josipe Lisac na Milanovićevoj inauguraciji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kirby30 08.03.2020.

    Zašto sam dobio crveni ako sam rekao da je Žak imao teško djetinjstvo?Pa stvarno je imao!!

  • Vrac666 07.03.2020.

    Sad znamo gdje je nestala Ivana Boljkovac, ovaj ju je progutao

  • NivesG 07.03.2020.

    Debeli Kuhar jacques postao stručnjak u gramatici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare