Obavijesti

Show

Komentari 34

Jacques nosi frak: Opravicom zasjenio sve u Škorinu stožeru

Jacques nosi frak: Opravicom zasjenio sve u Škorinu stožeru
7

Pjevač, koji je u svojoj karijeri pjevao i za HDZ , na mala vrata ušuljao se u stožer Miroslava Škore. Tamo je plijenio izgledom, a okupljenu masu usput je zabavljao pjevanjem

VIDEO

Jacques Houdek (38) ne krije da na izborima podržava Miroslava Škoru (57) i večeras se nalazi u njegovom stožeru. Unatoč tome što njegov favorit nije dohvatio toliko željeni drugi krug, Houdek je ostao velik i u porazu te mu volja nije padala. U stožer se ušuljao na mala vrata, a kad je stigao, s njega je teško bilo skinuti pogled. Za ovu prigodu pjevač se odjenuo od glave do pete u crno te je na sebe nabacio i frak. Novinarka RTL-a kratko je porazgovarala s pjevačem koji je kazao da Škoru poznaje kao čestitog, vrijednog, marljivog i poštenog čovjeka. 

Zagreb: Izborni stožer Miroslava Skore u hotelu Dubrovnik

- Srčano i do kraja, u porazu i pobjedi. Nadam se da će biti ipak u pobjedi - rekao joj je Jacques, a onda je uslijedilo neizbježno pitanje o pjesmi 'HDZ zna' koju je Houdek otpjevao 2007. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:11

Novinarka ga je pitala je li mu žao što je otpjevao taj hit.

- Nije to baš bio hit. Nije mi žao. Svi smo mi imali veliku vjeru u mnoge opcije u prošlosti. Prošlo je 13 godina i povijest je pokazala kako smo dali podršku ljudima i kako su nam oni tu vjeru vratili. Ovo što sam ovdje ima još veću težinu upravo zato što sam netko tko podržava i ide do kraja za nešto u što vjeruje. Škoro je promjena koja je prijeko potrebna Hrvatskoj - kazao je Jacques.

Jacques smatra kako je vrijeme za nove ljude koji nisu na pozicijama zato što su željni vlasti, a otkrio je da mu se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51) javila nakon što joj je ponudio satove pjevanja. 

Predizborni skup Miroslava Škore u kongresnoj dvorani Hotela Neboder u Rijeci

- Predsjednica mi se javila na koncertu Prljavog kazališta i razmijenili smo kontakte. Razlog njezinog javljanja su bili upravo satovi pjevanja - rekao je i dodao obraćajući se Škori: 'Nadam se da tebi to ne smeta, ako ja predsjednicu podučim pjevanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...