To je to što me zanima!

Jacques se prisjetio Kiće: Mislim da je prečesto bio podcijenjen. On je naše nacionalno blago...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naš Kićo je pjevačina, svjetskog glasa, karizme obogaćene izvanserijskim talentom. Njegova umjetnička širina je nedostižna, a mislim da je prečesto bio podcijenjen, napisao je pjevač.
Vidi originalni članak

Prije godinu dana preminuo je Krunoslav Kićo Slabinac u 77 godini. Ovoga velikog glazbenika danas se prisjećaju njegovi kolege i prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prisjetio ga se i pjevač Jacques Houdek (40), a na svom Instagram profilu Kići je posvetio emotivnu objavu.

- Naš Kićo je pjevačina, svjetskog glasa, karizme obogaćene izvanserijskim talentom. Jednako se superiorno snalazio u svim žanrovima kojima nas je počastio tijekom svoje blistave karijere. O njemu kao kolegi i prijatelju mogu pričati zaista samo u superlativima, a teško mi je o Kići pričati u prošlom vremenu. On je za mene i dalje tu. Stvarno živi kroz svoje pjesme, kroz glazbu koju je toliko volio, osjećao i živio - napisao je Houdek na ovoj društvenoj mreži.

GODINA BEZ KIĆE SLABINCA Najveći showman ovih prostora htio je ženu koja ga razumije, a za kraj se čuo s velikom ljubavi

Dodao je i kako je onaj pravi, iskonski te da ga voli neopisivo.

- Još od svog djetinjstva kada je bio neizostavan dio moga glazbenog odgoja i odrastanja, a danas sam još ponosniji i počašćen što sam imao sreću živjeti u njegovom vremenu. Naše zajedničke nastupe i izvedbe nosim i čuvam u trajnom sjećanju kao najviše blago - nastavio je Jacques.

U sljedećim redovima objave pjevač se osvrnuo i na Kićin glazbeni opus.

- Njegova umjetnička širina je nedostižna, a mislim da je prečesto bio podcijenjen. Takav izvođač, performer, vokalist, zabavljač rađa se samo jednom. On je naše nacionalno blago. Svaka pjesma mu je istovremeno megahit i remek-djelo, za sva vremena- zaključio je Jacques i prisjetio se Slabinca uz pjesmu Otiš'o je s mirisima jutra. 

BEOGRAĐANKA MIRJANA ZA 24SATA Kićina 'crna žena': Još se nadam da će me nazvati, nedostaje mi

Prisjetimo se, glazbenik je preminuo  u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao tri mjeseca. Zbog koronarne bolesti prošlo ljeto je hospitaliziran, ali unatoč uspješnom operativnom zahvatu oporavak se zakomplicirao. Svi su se nadali kako će krenuti na bolje, no Kićo nije izdržao.

Njegov jedinstveni glas bio je nezaobilazan na festivalima i u emisijama, kao i na pločama i CD-ima. Interpretacije božićnih pjesama i danas su najtraženije i najprodavanije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kad pride nedeja zapolne 13.11.2021.

    Kićo-legendo počivaj u miru Božjem.

  • 13.11.2021.

    Uvjek ću se sjećati Kičeta , pjesme zbog jene divne crne žene mi ostala u osjećanju jer Miju je pokojni muž stalno pjevao

Komentiraj...
Vidi sve komentare