To je to što me zanima!

Jade se krstila zajedno sa svojim sinovima u bolnici

Jade je nakon krštenja posljednji put poljubila sve svoje prijatelje koji su došli. Nije mogla ustati iz kolica, ali unatoć tome Britanka je bila sretna
Vidi originalni članak

Želim se krstiti, zajedno sa sinovima Bobbyjem i Freddyjem, tako da znaju da će mama paziti na njih i s neba, nedavno je na rubu snage objasnila bivša stanarka britanskog Big Brothera.
Jade Goody (27) je ostalo nekoliko tjedana života jer joj se rak proširio po tijelu. Toliko je slaba da navodno više ne može ni govoriti, ali je inzistirala da se današnje krštenje ne otkaže. Jade je od ponedjeljka, nakon hitne operacije, u bolnici Royal Marsden, pa je i ceremonija bila u bolničkoj kapelici. Došlo je njezinih 20 najbližih prijatelja. Na krštenje su došli Jadein suprug Jack Tweed (21), njezina majka, ali i bivši dečko, otac Jadeinih sinova Jeff Brazier. Iako nije mogla ustati iz kolica, ona je bila sretna.
- Zahvalila je svima što su došli i oprostila se od njih. Smatra da je to njezino posljednje druženje s njima. Sve ih je izljubila - rekao je  Jadein glasnogovornik Max Clifford.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • handcream 08.03.2009.

    mozda vjencanje nije bilo crkveno, krstenjem ne postajes katolik nego krscanin

  • šamar 07.03.2009.

    bas mi ju je zao...ostavlja iza sebe dvoje malodobne djece...uzas

  • cinderella 07.03.2009.

    pametno pitanje,nea-zg!!vjerojatno je bila neke druge vjere,pa se krstenjem obratila na katolicanstvo...ko ce znat?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare