To je to što me zanima!

Jaden kopira Willow: 'Fotkao' se polugol u krevetu s curom

Fotografija mlade Willow i glumca Moisesa Ariasa digla je prašinu ne samo zato što njih dvoje leže u krevetu i očite razlike u godinama, već Arias na sebi nema majicu
Vidi originalni članak

Mlađa braća i sestre inače se ugledaju na starije, no u ovom slučaju bilo je obratno. Samo tjedan dana nakon što je Willow Smith (13) na društvenoj mreži objavila kontroverznu fotografiju na kojoj leži u krevetu u društvu sedam godina starijeg mladića, njen stariji brat Jaden (16) fotografirao se na sličan način. 

Fotografija mlade Willow i glumca Moisesa Ariasa (20) digla je prašinu ne samo zato što njih dvoje leže u krevetu i očite razlike u godinama, nego i zato što Arias na sebi nema majicu. U međuvremenu fotografija je uklonjena s društvenih mreža, a majka djevojčice Jada Pinkett Smith (47) opravdala je fotografiju rekavši da se radi o umjetnosti. 

Stariji sin Jade i Willa Smitha (45) možda se osjetio zapostavljenim pa je odlučio vratiti pažnju na sebe. Fotografirao se s Kylie Jenner (16). Bili su u krevetu i on na sebi nije imao majicu. Kylie je 'fotku' objavila na svom profilu na Tumblru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • WOMANIZER 13.05.2014.

    taj moses je metar i žilet (manji od biebera), ima 20 godina i grd ko noć- i loš glumac! (enders game)

  • nikluk20 13.05.2014.

    who?...what?....why?...what?...who?????

  • Mladen Matanic 13.05.2014.

    Ne znam zašto je to udarna vijest, što novinar nije izašao na teren pa izvadio iz ladice i otresao prašinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare