To je to što me zanima!

Jagoda Kumrić: Zbog prave ljubavi oprostila bih prevaru

Glumica kaže da je u životu više vode osjećaji nego razum. Za pravu ljubav spremna je na sve, rekla je za Story. Jagodin idealni muškarac je inteligentan i duhovit
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Larin izbor' kaže da je za ljubav spremna na sve. Osvojiti bi je mogao inteligentan, ambiciozan i duhovit muškarac. 

- Ako vjerujem i duboko u sebi osjećam da je ljubav koju osjećam ona prava, spremna sam oprostiti prevaru - rekla je Jagoda Kumrić (20) za Story. Zbog prave ljubavi na prevaru bi reagirala mirno i staloženo. Najviše, kaže, prezire laž, a u životu je više vode osjećaji nego razum. 

Jagoda vjeruje u prijateljstvo nakon prekida veze. S bivšim dečkom Nevenom s kojim je bila dvije godine sad je u prijateljskim odnosima. 

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story

Idi na 24sata

Komentari 54

  • SpužvaBob 28.06.2012.

    oprostite joj, ne zna što govori, život nije gluma

  • Sonador 28.06.2012.

    Da je ljubav prava ne bi bilo prevare.

  • user_110653 28.06.2012.

    Sve što god napraviš u životu nosiš sa sobom.Ona je još mlada,a sudeći po izjavi i žena zaljubljive prirode.Spoj tih kombinacija karaktera i mladosti veže je bar za sad,za takozvane slobodne veze,zato i može ostati u prijateljskim odnosima sa bivšim dečkom.Kad bude zrelija,vjerujem,da neće biti toliko površna u emocijama.A kad se.i ako se istinski zaljubi,vjerujem da će drugačije razmišljati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare