To je to što me zanima!

Jajan: Nema šanse da se više vratim u 'Noćnu moru'

Jajan se zbog vrijeđanja njegove supruge Bibe i njega ne želi više pojaviti u emisiji koja ga je proslavila. Ne želi reći na koga se točno ljuti
Vidi originalni članak

Vlado Matijević Jajan nije se pojavio u zadnoj 'Noćnoj mori' jer se naljutio što su mu vrijeđali suprugu Bibu. Potvrdio je za Net. hr kako nema šanse da se ponovno pojavi u emisiji jer ne želi više trpjeti da se vrijeđa njega i njegovu suprugu.
- Nisam ja ničiji balavac. Nema šanse da se vratim u 'Noćnu moru' - rekao je Jajan. Dodao je kako se neće vratiti u emisiju koja ga je proslavila ni da mu se svi ispričaju, jer je jednostavno tako odlučio zbog sebe i svoje obitelji.
- Zbog supruge, šogora i brata koji me nikad ne posjećuje - nastavio je Jajan objasnivši kako se nada da će se sada, kada više nije u 'Noćnoj mori', njegov odnos s bratom popraviti.
Nije htio reći na koga se točno ljuti, već je samo ustvrdio kako 'on nije čovjek koji sere po ikome, iako su oni po njemu srali'. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kleopatra 10.02.2009.

    bravo! napokon ste skužili da vas je Malnar iskoristio za samoreklamu pod isprikom da je vas \'male ljude\' htio napokon stavitina tv da se čuje vaš glas...moš mislit taj ego triper

  • đombe 09.02.2009.

    jajane legendo nedaj se zajebavati, bez tebe je noćna mora k.... od emisije neka pate

  • opera 09.02.2009.

    kako mi je zao sta je otisao,gledala sam nocnu moru samo zbog njega. mislim da malnar puno gubi s ovim! gledanost će mu bit nikakva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare