To je to što me zanima!

Jako se prestrašila: Maja Lena izliječila veliki herpes na nozi

Pila je 12 tableta na dan, a liječnici su joj preporučili da promijeni način života. Sve je posljedica stresa, pa će Maja Lena morati manje izlaziti i regulirati prehranu
Vidi originalni članak

Bivšoj natjecateljici reality showa 'Survivor' na bedru lijeve noge pojavio se ogroman herpes. Danima se nije dobro osjećala, a kad je otišla kod liječnika, dobila je zabranu izlaska iz kuće i preporuku da hitno mora promijeniti način života. 

- U šoku sam - izjavila je Maja Lena te dodala kako od bolova nije mogla spavati. 

- Imala sam osjećaj kao da se raspadam. Rekli su mi da se herpes dobije zbog fizičkog ili emocionalnog stresa. Kad sam se vratila s Kostarike, stalno sam bila pod stresom i oslabio mi je imunitet. Doktori su bili u čudu jer, kako su mi objasnili, to se obično pojavljuje ljudima od 60 godina. To je rijetkost kod mladih osoba. A ja imam tek 20 - izjavila je Maja koja ne skriva strah.

- Prepala sam se. Moram promijeniti način života. Noćna sam ptica, a i prehranu ću morati regulirati. Pila sam  12 tableta dnevno. Mama se brine za mene i stalno me zove, ali ako sam preživjela Kostariku sve ću preživjeti - zaključila je Maja Lena. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Ovca009 30.06.2012.

    Zdravlje je najvece blago. Slijep je kod zdravih ociju tko citati ne znade.

  • baš_je 30.06.2012.

    ajoj. sve najbolje joj želim što se zdravlja tiče al kakav stres je nju stresnio do te mjere u tim godinama.

  • gothicgirl 30.06.2012.

    zenska je skroz lipa,:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare