To je to što me zanima!

Jakob opleo po Nikoli: 'On je veliki kalkulator. Ne razmišlja iskreno srcem, ne sviđa mi se...'

Nikola i Katia idu u eliminacijsku igru, a pridružit će im se netko iz crvenog tima. Plavi tim komentirao je Nikolu nakon posljednjeg izazova
Vidi originalni članak

U jednom od najdužih poligona u 'Survivoru', koji je natjecateljima oduzeo dosta snage, izgubilo je crveno pleme, pa će pred plemenskim vijećem oni morati nominirati jednog člana svog tima za eliminacijsku igru. U teškom poligonu, plavi tim pobijedio je s rezultatom 8:6, ali to nije bilo dovoljno da se stišaju reakcije na glasove koje su dali Nikoli u nominacijama. Nakon razgovora s Damjanom, Nikola je zaključio:

- Mislim da je Damjanu bilo više žao što je glasao za mene, nego što je meni žao.

Matea je pak otkrila da je sigurno htjela glasati za Nikolu i da svoj glas ne bi promijenila, jer joj se ne sviđaju njegove reakcije na situacije.

BILI SU IZJEDNAČENI Plavi izglasali Nikolu i Katiju za eliminacijsku igru: 'Kako vjetar puše tako se stvari mijenjaju'

- Mislim da je Nikola premlad i da previše priča, da bi neke stvari trebao prešutjeti i da bi tako mogao dalje dogurati - komentirao je Luka. Nikola je uvjeren da je Jakob za njega glasao zbog Katije, ali Jakob to nije htio priznati.

- Mislim da je Nikola veliki kalkulator koji sve analizira, ne razmišlja iskreno srcem. Meni se to ne sviđa. Mislim da je bitno da radimo kao tim, a ne kao roboti. To je njegova karakteristika i to ga je dovelo do tih glasova - istaknuo je Jakob. 

Loptica je sada prebačena crvenima koji će morati predložiti jednog svog člana za eliminacijsku igru koji će svoje snage odmjeriti s Katijom i Nikolom. A tko će to biti doznat ćemo u novoj epizodi. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • V+V 15.03.2024.

    Jakove . Budi pristojan kao što jesi , ali shvati da je Nikola puno mlađi i nemože razmišljati kao ti . Sa godinama se postaje mudriji i pametniji .

Komentiraj...
Vidi sve komentare