To je to što me zanima!

Jamie Foxx ne želi pričati s umirućim ocem, osvećuje se

Siroti Abdullah ga zove svaki dan, ali Jamie ne diže telefon, kaže glumčeva maćeha Hellema. Jamie ocu ne može oprostiti kažnjava ga jer ga je napustio kad je bio mali
Vidi originalni članak

Oskarovac Jamie Foxx (45) nikad nije oprostio ocu Sha­heedu Abdullahu što ga je napustio kad je bio beba. Abdullahu su ostala još samo dva mjeseca života jer boluje od raka pluća. Iako su se godinama povremeno viđali, glumac odbija posjetiti oca prije nego što premine.

- Siroti Abdullah ga zove svaki dan, ali Jamie ne diže telefon - kaže glumčeva maćeha Hellema. Nastavlja kako se Jamie na ružan način osvećuje ocu i da će ga Bog zbog toga jako kazniti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 03.05.2015.

    jamie oprosti mu, ima 2 mj zivota, pa necete valjda sad pare traziti, ali pripazi da ti kruna ne padne s glave. bog ce mu suditi, a ti neces biti sretniji kad umre!

  • melee 20.01.2013.

    Pametan čovek, sve čestitke na odluci samo da i istraje do kraja.Takvim ne ljudima ne treba dati satisfakciju da misle da im je oprošteno, nek umre sam i jadan ako je to zaslužio.Ovo mi je iz iskustva poznato i ja sam imala donora sperme a ne oca od koga je majka jedva uspela da pobegne jer je zlostavljao dok je bila u drugom stanju.Nikada u mom životu mi nije uputio ni pismo za rođendan a kamoli nešto više a kad je bio na samrti setio se da me traži da ne bi bio sam i zato što nije imao para za negu?Od mene nije dobio ni cvet na grobu , ponosna sam što sam istrajala , ne kajem se i srećna sam neizmerno jer imam lep život koji on nije uspeo da pokvari!

  • General Lee 19.01.2013.

    "Sirotom Abdullahom" (da budem ironičan) neće oprostiti ni dragi Bog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare