To je to što me zanima!

Jamie Lee Curtis se odvažila: U 63. godini je istaknula dekolte

Dodjela prestižnih glumačkih nagrada odvijala se u Rainbow Roomu u New Yorku te u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, a Jamie je bila jedna od prezenterica
Vidi originalni članak

Američka glumica Jamie Lee Curtis (62) bila je jedna od rijetkih zvijezda koja se uživo pojavila na dodjeli Zlatnih globusa jer je ove godine bilo nešto drugačije izdanje.

POGLEDAJTE VIDEO: Dodjela Zlatnih globusa 2020. godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dio uzvanika ovogodišnju je ceremoniju pratio iz udobnosti svog doma, a dio ih je došao na crveni tepih. 

Dodjela prestižnih glumačkih nagrada odvijala se u Rainbow Roomu u New Yorku te u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, a Jamie je bila jedna od prezenterica. Na dodjelu je došla u glamuroznoj žutoj haljini, ispod koje nije nosila grudnjak. Haljina ima duboki dekolte te je njezin odvažni stajling privukao veliku pažnju. 

Jamie je nedavno progovorila kako se s 40 godina odrekla alkohola, kojeg je ranije znala često kombinirati s lijekovima.

JAMIE LEE CURTIS Glumica se riješila ovisnosti pa se pohvalila: 'Uz božju pomoć i podršku trijezna sam 22 godine'

- Prije dugo vremena u jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji bila sam mlada zvijezda u ratu sa sobom. Tada to još nisam znala. Držala sam to skriveno. Bila sam bolesna koliko i moje tajne. Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su me razumjeli uspjela sam ostati trijezna. Jedan po jedan dan, već pune 22 godine - pohvalila se glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • neo.7 01.03.2021.

    za mene jedina glumica u holivudu koja je jedina da nije umjetna i sva prirodna.....dok je bila mlada bila top.....pogotovo da ne govorim njezinom tijelu....a sad 20-30 god kasnije zena u istom tom stanju sto se vidi po slici

  • HR-realno 01.03.2021.

    Gilfara

  • 01.03.2021.

    za te godine nije dekolte da su ne znam kakve,prosla vremena-svako doba ima nesto svoje/dostojanstvo žene je bitno/

Komentiraj...
Vidi sve komentare