To je to što me zanima!

Jamie Oliver svoju djecu za kaznu 'šopa' čili papričicama

Djevojčica je bila bezobrazna prema njemu i pokazala je nedostatak poštovanja. Nije ju izgrdio niti je udario jer se to više ne smije, a i loše bi izgledalo u medijima
Vidi originalni članak

Za kaznu im dajem čili papričice. Danas nije popularno tući djecu, to više nije moderno, a nije ni dozvoljeno, rekao je Jamie Oliver (39) i dodao da pogotovo to ne smije raditi slavni kuhar poput njega jer to ne bi izgledalo dobro u medijima. U BBC-evoj emisiji Oliver je ispričao kako je svojoj najstarijoj kćeri Poppy (12) podvalio jabuku premazanu izrazito ljutom Scotch Bonnet čili papričicom. Jamie je rekao da je djevojčica bila izrazito bezobrazna i pokazala je nedostatak poštovanja prema njemu. 

- U moje vrijeme mene bi izgrdili zbog toga, ali danas se to više ne smije - rekao je i dodao da je Poppy za pet minuta zaboravila što je učinila i tražila ga je jabuku koju je on potajce premazao papričicom. Kada je probala 'poslasticu' i shvatila da je jabuka ljuta djevojčica je otrčala svojoj mami Jools (39) koja je Jamieu zabranila da ikada više to ponovi.

Scotch Bonnet papričica ima vrijednost od 100.000 do 350.000 na Scovillovoj ljestvici kojom se mjeri ljutina.

Jamie i Jools osim Poppy imaju još troje djece Petal (5), Daisy (11) i Buddyja (4). Oliver je rekao da njegova supruga želi još jedno dijete, ali on je odbio taj prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kung fu panda 18.11.2014.

    kud baš tako ljutom

  • Demetra 17.11.2014.

    Činjenica je da se u Engleskoj ne smiješ niti izderat na klinca, a da te svi čudno ne gledaju, a kamoli klepit jednu "odgojnu", pa onda ljudi pribjegavaju ovakvim metodama. Naši stari su valjda znali zašto je nastala ona narodna: Batina je iz raja izrasla. Ali znam da tu ima dežurnih licemjera, koji prodaju spike o razgovorima i sl., a klinci im sa 12 godina počnu krast po dućanima, a sa malo više bacaju baklje po San Siru.

  • Sheeena 17.11.2014.

    Nije baš pametna ideja mo njegova djeca njegove metode..

Komentiraj...
Vidi sve komentare