To je to što me zanima!

Jandroković ne pušta ženu iz ruke, a Dikan je šaputao Anji...

Dikan je ljubitelj kazališta, a prije početka predstave šaputao je i komentirao s glumicom Šovagović-Despot. Njegova pokojna supruga Ena Begović bila je nagrađena za ulogu barunice Castelli u Glembajevima...
Vidi originalni članak

U zagrebačkom kazalištu Gavella u petak je premijerno izvedena predstava 'Gospoda Glembajevi' u režiji Miroslava Međimorca. Brojne poznate face pohrlile su na premijeru, a među njima bio je i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković (52).

NAJSLAVNIJI HRVATSKI RAZVODI Dikana su optužili za nasilje, a Cetinski se razveo zbog kocke

Sa suprugom Sonjom smjestio se u stolice, a fotoreporter ga je uhvatio u trenutku kad je ženi stavio ruku na nogu te su se držali za ruke. 

Među publikom bio je i Josip Radeljak Dikan (76) koji se smjestio uz glumački par Anju Šovagović-Despot (56) i Dragana Despota (63) te njihovog sina Josipa (19). 

Dikan je ljubitelj kazališta, a prije početka predstave šaputao je i komentirao s glumicom Šovagović-Despot. Njegova pokojna supruga Ena Begović je za ulogu barunice Castelli u filmu Glembajevi na Festivalu igranog filma u Puli 1988. nagrađena Zlatnom arenom za epizodnu žensku ulogu koju je odbila, jer ju je smatrala glavnom. 

U ovom uprizorenju kultnih 'Glembajevih' barunicu Castelli glumi Nataša Janjić Medančić (38) pa premijeru nije htio propustiti njezin suprug, ortoped Nenad Medančić (35). 

Dobro raspoloženi voditelj Davor Meštrović (52) došao je u pratnji supruge Senke

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 07.12.2019.

    Da je živ veliki pravi komunist, veliki Miroslav Krleža, zabranio bi ovima prikazivanje svoga svjetskoga djela. Ustvari gotovo svi u dvorani bi bili na nekom drugom mjestu. Jeste vidili kako ovi vole komuniste. Ja ne gledam niti slušam, niti čitam nikakve derneke ustaških zlikovaca i njihovih potomaka te njihovih pristaša.

  • ZG U SRCU 07.12.2019.

    Anja, pazi se!

  • sasa66 07.12.2019.

    Nije ona njega puštala iz ruke, da se ne uvuče i dikanu. Znamo gdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare