To je to što me zanima!

Janja dala ocjenu 4 domaćici i još jače razbjesnila gledatelje: 'Povraća mi se od ovog tjedna'

Ovotjedni kandidati 'Večere za 5 na selu' jako su kritični, a gledateljima je za oko zapela kandidatkinja Janja, za koju smatraju da ne pripada u emisiji zbog svoga ponašanja
Vidi originalni članak

Kritike u showu 'Večera za 5 na selu' nastavile su se i u jučerašnjoj emisiji, a glavnu je riječ po običaju vodila gospođa Janja. Imala je puno toga za reći, a na kraju je domaćici dala neuobičajeno nisku ocjenu, četvorku. Gledateljima se ponašanje gospođa koje su bile gošće kod jučerašnje domaćice Ane-Marije nikako nije svidjelo.

- Jednom riječju žalosno! I ponovno kažem danas stari trebaju učiti od mladih kulturu ponašanja - komentirala je jedna od gledateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki od kandidata već su na predjelu bili nezadovoljni, a kritike su se nastavile tijekom cijele večere. Vesela domaćica nije se pokolebala, pa je gledatelje oduševila vedrinom. 

Gledatelji su se složili da je za Anu-Mariju 25 bodova premalo, te da je 'nasmijana, pozitivna i mlada žena'.

- Ove tri, ne znaš koja je više dvolična. Jedno pričaju na večeri, a jedno ispred kamere.Je l' se ti ljudi imalo zasrame kad poslije sebe gledaju? - upitala je jedna od gledateljica, a količina 'lajkova' pokazala je da se mnoštvo s njom slaže.

Neki od obožavatelja emisije prisjetili su se jednog od poznatijih kandidata, gospodina Božidara koji je ostao u sjećaju i nakon nekoliko mjeseci zbog svog iznimno neugodnog ponašanja. Kako gledatelji tvrde, gospodin Božidar ipak nije do koljena ovotjednim kandidatkinjama.

TENZIJE NAKON 'VEČERE ZA 5' Janja komentarima podsjetila na Božidara, gledatelji bijesni: Ja bih ju otjerala iz kuće odmah!

- Božidar je gospodin za vas tri odvratne pokvarenjakuše. Mislili smo da nema gore od Božidara, a vidi njih 3, fuj. - pisali su ljutito. 

Danas kuha gospođa Janja, a gledatelji jedva čekaju vidjeti što će pripremiti ostalim kandidatima te kakve će ocjene dobiti.

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Ruza mueller 02.10.2021.

    Ova Gđ.Janja je negativno cudo od zene.Misli da je veoma bitna.Iznosi toliko lazi u javnost,npr da u Njemackoj sluze kao predjelo samo salatu i da juhu jedu na kraju jela Glupost.Ja bi ovu gosüodu vec u prvoj emisiji diskriminirala .

  • 01.10.2021.

    Uf za naježiti se od ove dvije babe….ovo je bio Freak show….

  • user_31670 01.10.2021.

    a ona šalteruša 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare