To je to što me zanima!

Janko pokazao fotku sa seta: Ženama je seksi i kao zombi

Nema te maske koja bi mi Janka mogla zgaditi. Nema, komentirala je jedna Jankova pratiteljica na Instagramu, a s njezinim mišljenjem složili su se i mnogi drugi...
Vidi originalni članak

'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' - prva hrvatska zombi romantična komedija iz budućnosti lagano šepesa prema kinima. napisao je na svom Instagramu glumac Janko Popović Volarić (38) i pritom podijelio fotografiju sa snimanja filma koji uskoro dolazi u kina. 

Na fotografiji glumac pozira s kolegom i glumcem Reneom Bitorajcem (46), a šminka je napravila čudo pa su ih neki jedva prepoznali. Drugima se glumac sviđa čak i kao vampir.

- Nema te maske koja bi mi seksi Janka mogla zgaditi. Nema - komentirala je Jankova pratiteljica, a s njezinim mišljenjem složili su se i mnogi drugi. 

- Ne znaš koji je ljepši - nadovezala se još jedna Jankova pratiteljica na društvenim mrežama. 

Zombi komedija filmskog redatelja Predraga Ličine (46) jedan je od najiščekivanijih domaćih filmova ove godine, a radnja filma govori o zaraženoj vodi koja sve ljude pretvara u zombije. U filmu bi, navodno, trebao nastupiti i Rade Šerbedžija (72). 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Cokoladica_1 11.02.2019.

    Meni on nije sexy u bilo kojem izdanju, neprivlacan i ruzan

  • kurcoglu 11.02.2019.

    Gledao sam od Ličine kratki film Teleport Zovko, dečko koji obećava...Bolji od Jakova Ed Wood Sedlara sigurno...

  • Mthesecond 11.02.2019.

    Lep ko greh pod tom maskom :)) Ne mozes se nagledati te ljepote..Haha..Bitorajac ga prati u stopu,prelijep :)) Kakav Di Caprio,mekusac za ove nase frajere..Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare