To je to što me zanima!

January Jones: Završila bih s Rihannom u krevetu da mogu

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' pozirala je potpuno gola za najnovije izdanje časopisa Violet Grey, a otkrila je i preferiraju li muškarci zbilja više plavuše
Vidi originalni članak

Osim što je za časopis Violet Grey pozirala potpuno gola, to jest ogrnuta samo krznenim kaputom, January Jones (36) je otkrila da bi, kad bi imala priliku, u krevetu voljela završiti s pjevačicom. 

- Ako već mogu birati s kim bih spavala, bilo da je riječ o nekom živom ili nekom tko nije više među nama, onda bi to definitivno bili ili Paul Newman ili Rihanna - priznala je glumica koja je podijelila i svoje zaključke o tome što misli, preferiraju li muškarci više plavuše. 

- Prava gospoda djevojke rijetko biraju prema boji kose, ali prema mom iskustvu, nakon što sam bila i crvenokosa i crnka i plavuša, muškarcima su plavuše najdraže - zaključila je zvijezda serije 'Momci s Madisona'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Adisibila 21.03.2014.

    Plavojke su dosadne

  • greys anatomy 20.03.2014.

    A mislim da ne postoji osoba koja ne bi htjela bit sa Rihannom barem na 5min

  • muskarac 20.03.2014.

    meni je ta jones nikakva, strkljava, dok je nisam vidila u uzim haljina i gacama, dok sam je gledala u seriji mislila sam da je komad zene... al kad ono wtf?!? rihanna mi je smisna zenskica skroz i zgodnjikava je

Komentiraj...
Vidi sve komentare