To je to što me zanima!

Jared Leto ponovno kao Joker, fanovi sage hvale novi imidž

Jared Leto Jokera je već igrao u filmu 'Suicide Squad' (Odred otpisanih) Davida Ayera, no razlike su vidljive. Novi Joker, čini se, neće biti iste frizure i prepoznatljive zelene kose, a izostale su i tetovaže po licu
Vidi originalni članak

Holivudski redatelj Zack Snyder (54) objavio je putem službenih kanala filma na društvenim mrežama dvije fotografije izgleda novog Jokera, kojeg je utjelovio oskarovac Jared Leto (49). 

POGLEDAJTE TRAILER ZA FILM:

Film 'Zack Snyder's Justice League' trebao bi biti distribuiran na streaming platformi HBO Max od 18. ožujka, a mnogobrojni fanovi stripova i superjunaka ne mogu dočekati ovaj blockbuster.

Jared Leto Jokera je već igrao u filmu 'Suicide Squad' (Odred otpisanih) Davida Ayera, no razlike su vidljive. Novi Joker, čini se, neće biti iste frizure niti prepoznatljive zelene kose, a izostale su i tetovaže po licu, koje većini obožavatelja i filmofila ionako nisu najbolje 'sjele'.

Novitet su svakako gumene rukavice, a tek treba vidjeti hoće li to biti i halja s prvih fotografija. 

NIJE ZNAO NIŠTA Jared Leto tek sada saznao za koronu: Hvatam što se događa

Zack Snyder trebao je režirati i film 'Justice League' (Liga pravde) iz 2017., no zbog svađe s Warner Brosom i obiteljske situacije tada se povukao i sve se izjalovilo, a HBO mu je nešto kasnije ponudio novu priliku. Zbog pandemije korona virusa publika će film moći gledati na streaming platformi od prvog dana distribucije, što je ranije bila nezamisliva praksa. Istog dana kada bude objavljen u SAD-u, film će biti dostupan i u Hrvatskoj putem streaming usluge HBO GO.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • FokuMe 10.02.2021.

    Joker ovaj joker onaj kolko ih je samo gade lik

  • WifeTookMyDoggo 10.02.2021.

    Jared Leto je najgori Joker ikad. Mark Hamill, Joaquin Phoenix, Heath Ledger i Jack Nicholson su legendarni Jokeri, Leto im nije ni do koljena.

  • tuđmanov pionir 10.02.2021.

    Nikad nisam razumio ljude koji pored dobrog mafijaskog krimica ili vesterna biraju superheroje s laserima iz ociju i vatrenim kuglama iz ruku. Jokera sam pogledao, oscar zasluzen, gluma i scenarij su bili odlicni, ali i dalje ni sjena vecini filmova proslog stoljeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare