To je to što me zanima!

Jasmina je spremna na osvetu: Želim da 'crveni' osjete tugu...

Cijeloga tjedna farmeri su naporno vježbali s kondicijskim trenerom Mariom Mlinarićem, a sada su pokazali koliko energije, spretnosti i brzine imaju u sebi
Vidi originalni članak

Poligon se sastojao od pet punktova koje su dvije zajednice morale prijeći, a spretnijom i bržom pokazala se crvena zadruga te osvojila zlatnu medalju.

- I danas je to viđeno, a tako je to i u povijesti bilo da jednostavno David pobjeđuje Golijata - komentirao je Darko poraz svoje ekipe, a Gordan je kazao kako su protivnici bili bolji od njih.

- Od malih nogu uvijek sam to srebro dobivao, jer uvijek neki jelenko dođe i uzme mi zlato. Čestitam njima koji su osvojili zlato, jer su zaslužili to - dodao je.

Dok će Goran sada birati dvoje farmera koji će se boriti za ostvarenje želje u mini dvoboju, na Staroj farmi birao se prvi duelist. Kako su se prethodno i dogovorili, zelena zadruga je odabrala Jasminu za prvu duelisticu, a Gordan je i ovoga puta osvojio imunitet. 

- Netko bi u mom slučaju bio tužan, ali ja to nisam. Ja volim pobjeđivat, boriti se do kraja - kazala je Jasmina i dodala da u slučaju da se odlučila igrati proračunato, izabrala bi Tomislava, međutim, kaže, nije neki njezin izazov.

- Moja taktika će vjerojatno sutra biti izbaciti Barbaru. Vidjeli smo da je Barbara izbacila iz kola Ankicu bez pol muke, pa je sad poanta da svu tu svoju energiju i agresivnost koja je ovdje postojala usmjerim na Barbaru - otkrila je Jasmina.

- Moj cilj kad dođem na bojno polje jest prestrašiti protivnika. Mislim da je Barbara jako dobra cura, neiskvarena, Nestabilna je osoba koja može pod vodstvom jednog Gorana i Josipe izgubit svoje ja - zaključila je.

Koga će Jasmina odabrati za svog suparnika u dvoboju, ostaje nam za vidjeti, no čini se kako ipak važe odluku da li da uzme Barbaru u dvoboj ili ne. Na ogradi se savjetovala s Tomislavom.

- Ima da Barbaru izbaciš van, ona mi smeta - poručio joj je Tomislav.

- Ne mogu, ona je 30 kila teža od mene, ići će na kola, to znaš - odgovorila mu je Jasmina u strahu.

Crvena zajednica također je odmah počela razvijati strategije kako se obraniti od Jasmine uvjereni da joj je prva meta Barbara.

- Mislim da mi definitivno ne gine Arena. Imam jaki motiv da sutra Jasminu izbacim iz showa i borit ću se svim srcem. Osoba mi nije draga što mi daje dodatni motiv - komentirala je Barbara predosjećajući da bi upravo ona mogla biti druga duelistica.

Barbarin dragi Tomislav također priželjkuje nju u dvoboju.

- Rađe bi da Barbara izađe van nego da bude tu u osinjem gnijezdu - kazao je.

- Da se s Jasminom borim bilo mi bed malo je izbaciti, ali opet, ja sam si zacrtao i idem do kraja. Ja ću se boriti i ako treba, izbacit ću je van, ali mislim da neće mene, nego da će Barbaru - zaključio je Tomislav.

Osmi po redu eliminacijski dvoboj bit će pravi spektakl, a posebno će zanimljivo biti vidjeti koga će Jasmina izabrati za svog suparnika. Hoće li birati Barbaru ili možda Tomislava još uvijek nije odlučila, no u svakom slučaju bijes prema crvenoj zajednici bit će glavni okidač u njezinoj odluci.

- Želim da crveni osjete tugu ako Barbara ode - poručila je Jasmina i obrazložila svoj stav.

- Crvena zajednica mi je stvarno u nekoliko navrata nanijela zlo. Znači, da su toliko ružnih, pogrdnih riječi rekli, od fizičkog startanja Josipe, Gorana, Ante. To su osobe koje su me jako povrijedile i ostavile ožiljke, a jedini način da ih zaliječim jest da im uzvratim udarac. Barbara je sigurno teža od mene 35-40 kila tako da bit će gusto - rekla je Jasmina. 

 

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • du-tat 29.10.2016.

    Jasmina je dobro okarakterizirala Barbaru i vidi se da nema mržnje prema dotičnoj, za razliku od Barbare koja je i sada pokazala kako je loša osoba. Nadam se da će Barbara letiti van.

  • RARMA 29.10.2016.

    Tomo dno dna, takav lik, mislim i rođeni da ga se srame. Onako provocirati ljude s kojima si do jučer bio dobar, sad se prikloniti onoj s čudnim čubama, fuj, fuj, fuj, Najvrijedniji, najbolji Goran, Gordana svi sažaljevaju pa pobire glasove vani al kakav farmer pa boji se svih životinja, Goran radi, pravedan je a i bome ima samokontrolu dobru jer da te netko onako provocira kao Tomo mislim da bi ga sastavio sa zemljom da su vani. Uglavnom Goran najjači lik, Ante također, Gordan dobar, a Tomo gad nad gadovima.

  • MERY19 29.10.2016.

    Ni meni uopce nije drago kako Jasmina uvijek ismijava Gordana i oponasa ga kako govori to je dno dna ismijavanje a Josipa mi se toliko ogadila da je bi pljunula sa onakvim ponasanjem jer preko kreveta koji djeli redovito sa Goranom doci ce do finala a da ne osjeti kako je biti sluga jos veli da su njeni roditelji ponosni na nju samo da mi je znati pa kakvi su onda tek oni kad ju u ovome svemu podrzavaju...fuj...gadi mi se sve ovo...uzas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare