To je to što me zanima!

Jasna Nanut bit će voditeljica showa 'Masterchef Hrvatska'

Novinarka i scenaristica vodit će reality show 'Masterchef Hrvatska' na Novoj TV. Kandidatima će objašnjavati zadatke, slušati ih i ukazivati na pogreške u showu...
Vidi originalni članak

Jasna Nanut (36) bit će voditeljica reality showa 'Masterchef Hrvatska', koji će se na proljeće prikazivati na Novoj TV. Novinarka i scenaristica bit će poveznica između 50 odabranih natjecatelja showa i stručnog žirija u kojem se nalaze Tomislav Gretić, Radovan Marčić i Mate Janković. Kandidatima će objašnjavati zadatke, slušati ih i ukazivati na pogreške tijekom natjecanja. 

- Za mene je Masterchef doslovce projekt snova, jer obožavam kuhanje kao sto volim i jesti finu hranu. Nije nimalo zadovoljstvo pojesti jelo bez duše i šarma- rekla je voditeljica i scenaristica Masterchefa Jasna Nanut. 

Nanut, koja je studirala filmsku i TV režiju, s raznim svjetskim kuhinjama upoznala se putujući po svijetu. Već dugi niz godina upoznaje vrhunsku gastronomiju obilazeći najbolje hrvatske restorane. Nanut svakodnevno kuha za svoju obitelj, a svoje kulinarske vještine željela bi podići na višu razinu. Ima veliku kolekciju kuharica koje joj redovito poklanja suprug. Novinarka je otkrila da joj je 'švercanje' povrća za jela koja priprema za kćer Kimi (3) najveći kulinarski izazov.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SunTzu 15.02.2011.

    inace je ova zena prejadna, par puta sam ju sreo u gradu i skuzio kako odmjerava i smije se zenama kako su 'sredjene' ..pacijentica ko i onaj propuh mentalni gadni od sekice joj

  • IP95 15.02.2011.

    sa ovin naocalama izgleda ka one tete iz pornica :)))

  • chloe10 15.02.2011.

    nekako mi nije simpatična.. :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare