To je to što me zanima!

Jasna Zlokić dobila najljepši božićni poklon, unučicu Tanju

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda postala je nakon pet godina ponovno baka. Nakon prve unuke Mare, na badnjak je dobila unučicu Tanju
Vidi originalni članak

Jasna Zlokić (66) dobila je unučicu po drugi put, a ovoga puta na svijet je došla Tanja na Badnjak. Prvu unučicu Maru dobila je prije pet godina, a sad ne može biti sretnija.

-  Sretna sam do neba, to su posebni osjećaji, beskrajna ljubav - rekla je za Jutarnji list

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljubav je posebna, a to je jedna prirodna ljepota koju je priroda sama po sebi odredila da u određenim godinama života čovjek dobije takve darove koji su najvrjedniji i najljepši. To je radost koja te ispuni do kraja, tu nema mjere. Cijela moja obitelj je sretna, još ako uspijete da vlastita djeca i unuci postanu pravi ljudi, pa to je najveći kapital i to bi trebalo da motivira sve nas na tom putu - rekla je Jasna. 

Zlokić je oduševljena unučicama, a i sama nam je otkrila u jednom intervjuu kakva je bila kao dijete.

ZGODE S LEGENDARNIM PJEVAČEM Vlado Kalember se prisjetio prijateljstva s Ivčićem: 'Počelo je kao rivalstvo, oteo mi je curu'

-  Bila sam veliki vrag kao dijete, jako sam bila nemirna, hiperaktivna. Bila sam darovita i za glazbu i za glumu, plesala sam u folklorima - ispričala je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarjanaKrstavac 04.01.2022.

    Divna vijest i divan poklon 😍

  • VLADEK72 04.01.2022.

    Sretno mojoj susjedi s Folke ( Kruno).

  • 04.01.2022.

    Jasna je prva dama glazbene scene i neka Bog podari i kojeg unuka

Komentiraj...
Vidi sve komentare