To je to što me zanima!

Jasna Zlokić slavi 60 godina na sceni, prisjetila se i kako je dobila zanimljivi nadimak J.Zlo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Publika je najviše pamti po njenom hitu 'Skitnica' iz 1984. godine koji joj tada nije baš sjeo te kaže kako nije ni mislila da će pjesma postati toliko popularna i da će se svidjeti publici
Vidi originalni članak

Pjevačica Jasna Zlokić (66) nastavlja svoju glazbenu karijeru novom pjesmom 'Topli osmijeh', a ove godine će proslaviti 60 godina na sceni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Posebno sam emotivno vezana uz svaku svoju pjesmu, pa tako i uz ovu. U životu treba biti dobar prema svima jer je svijet postao okrutno mjesto. Nepredvidljiva su vremena, a svima nama sada više nego ikada treba topli osmijeh - priznala je Zlokić.

Jasna je krajem prošle godine ponovno postala baka jer joj se rodila unučica Tanja na Badnjak, a prije pet godina dobila je unučicu Mari. - Uživam u njoj, to mi je druga unučica. To je radost koja te ispuni do kraja, tu nema mjere. Cijela moja obitelj je sretna, još ako uspijete da vlastita djeca i unuci postanu pravi ljudi, pa to je najveći kapital i to bi trebalo motivirati sve nas na tom putu - kaže Jasna. Jasna dolazi iz glazbene obitelji, a sa sestrom je pjevala i na dječjim glazbenim natjecanjima, piše Net.hr.

- Cijela obitelj je bila glazbeno nadarena, pjevali su i mama i tata i treća sestra. Mi smo znali spontano nakon ručka ili večere zapjevati za svoj gušt, a kako nam je kuća na rivi, tako bi šetači dolazili pod prozor i uživali - ispričala je pjevačica. Publika je najviše pamti po njenom hitu 'Skitnica' iz 1984. godine koji joj tada nije baš sjeo.

ŽELI SVE IZNENADITI NASTUPOM Slijepa pjevačica Bernarda opet će nastupiti na Dori: 'Mogu sve što hoću, koliko god mi je teško'

- Tada sam, kao i svi mladi, slušala moderne pjevačice poput Janis Joplin ili Barbre Streisand pa mi je 'Skitnica' bila pomalo jednostavna. - kaže Jasna koja nije bila ni svjesna da će njena pjesma postati hit.

IZDALA NOVI SINGL Jasna Zlokić ne planira stati pred publiku: 'Zovu me na nastupe, ali držim se distance'

Jasna je nadimak J.Zlo dobila na nastupu s Neredom u zagrebačkom Domu sportova, 2007. godine., ali priznaje je da tada nije uspjela upoznati 50 Centa čiju je publiku zagrijala prije koncerta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 09051959ve 04.02.2022.

    Bila i ostala prava dama. Neke od njenih pjesama su i danas rado slušane.

  • biograjka2 04.02.2022.

    Znači, sa 6 godina je postala pjevačica!

  • ĐorđePatković 04.02.2022.

    kad je to bilo u SAD da je prateći bend bio gladan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare