To je to što me zanima!

'Jason Bourne': Matt Damon je u filmu imao samo 25 rečenica

Arnoldu Schwarzeneggeru su platili 15 milijuna dolara da glumi u 'Terminatoru 2', gdje je imao samo 700 riječi dijaloga. Matt Damon mu se pridružio sa samo 25 rečenica teksta
Vidi originalni članak

Junaci koji malo pričaju i koji svojim djelima pokazuju tko stvarno jesu su godinama bili integralni dio akcijskih filmova. U takvoj ulozi se našao i Matt Damon u novom filmu o agentu bez sjećanja, 'Jasonu Bourneu'.

Odluka da Bourne toliko malo rečenica kaže nije došla jednostavno i imala je manje veze s Damonom nego s činjenicom da su se svi složili da u ovom trenutku u franšizi jednostavno ima više smisla da naš junak ne brblja. Tako je ubojici ostavljeno samo 25 linija teksta u cijelom scenariju.

- U prvom filmu, Marie Kreutz (glavni ženski lik prvog dijela, op. a.) je još živa, pa je Bourne pričljiv i malo zbunjen. No kad ona umre u drugom dijelu, on postaje jako usamljen lik - izjavio je Damon.

Osim Damona, u franšizi o legendarnom tajnom agentu ćemo vidjeti opet i Juliu Stiles, a redatelj je još jednom Paul Greengrass, koji napravio pauzu nakon režiranja drugog i trećeg nastavka serijala. Novopridošli su Tommy Lee Jones, oskarovka Alicia Vikander (koju za dvije godine gledamo kao Laru Croft), Ato Essandoh te Vincent Cassel.

'Jason Bourne' u naša kina stiže za samo tjedan dana, 28. srpnja u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ella123xD 22.07.2016.

    A koliko je Sly imao u Rambu prvi dio .Možda i manje .

  • Dario Buden Dubec 21.07.2016.

    Dobar glumac i dobar film

  • Hyper 21.07.2016.

    Više milijuna nego rečenica, nije loše! Ipak, nije gluma samo priča ili recitacija, glumi se na razne načine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare