To je to što me zanima!

Jason Derulo i djevojka Jena prekinuli tek što su dobili sina! Prije tri dana izjavljivali ljubav

Pjevač i manekenka dijele datum rođenja, te su samo dan nakon zajedničke rođendanske proslave objavili vijest o prekidu. Derulo ističe kako smatraju da će zbog razdvojenosti postati bolji ljudi i roditelji
Vidi originalni članak

Pjevač Jason Derulo (32) je jučer na Twitteru objavio da su on i njegova djevojka Jena Frumes (28) prekinuli. Par je počeo izlaziti u ožujku 2020. godine, a prije manje od pet mjeseci im se rodio sin Jason King.

- Jena i ja odlučili smo se rastati. Ona je nevjerojatna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji koji možemo biti - napisao je pjevač, te zamolio za poštovanje njihove privatnosti.

Jena i Jason su rođeni na isti datum te su dan prije objave o prekidu proslavili svoje rođendane u Aspenu u Coloradu. Jena je tom prilikom pjevaču posvetila romantičnu objavu na Instagramu.

- Blagoslovljena što sa svojom ljubavi dijelim dan rođenja. TI si najzgodniji, najvrjedniji, najtalentiraniji, najblesaviji i najljubazniji čovjek ikad - napisala je manekenka o Derulu u srijedu.

PJEVAČ SE POHVALIO Jason Derulo dobio je sina, a svi komentiraju trbuh njegove cure: 'Nakon pet dana?! Nemoguće'

- Uistinu me upotpunjuješ i zahvalna sam na ljubavi koju dijelimo. Ti i naš mali činite me najsretnijom djevojkom na svijetu i jedva čekam s vama stvoriti nove uspomene. Znam da sam 'tvrd kolačić', ali činiš me mekom i prihvaćaš me takvom kakva jesam i zauvijek sam zahvalna na tome. Živjeli još jednu godinu! Volim te toliko, zauvijek - završila je Frumes objavu, koju je u međuvremenu obrisala. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 24.09.2021.

    Njegov glasic ne mogu podnosit nikako,.. jos kad na pocetku svake pisme tim istim glasicem zaziva svoje vlastito ime Jasonnnnn Derulooo momentalno dobijem osip.😐

  • ...15... 24.09.2021.

    Ovo o razvojenosti da bi postali  najbolja verzija sebe je toliko izlizano da ni oni sami ne vjeruju u to.

  • BMW 😁 24.09.2021.

    vjerovatno problem je nastao nakon sto je saznala da ona nije jedina koju on "ispunjava".

Komentiraj...
Vidi sve komentare