To je to što me zanima!

Jason Statham: Zarađivao sam izrađujući ogrlice na ulicama...

'Bio sam sportaš godinama i nisam ja neka filmska zvijezda koja se može transformirati u različite uloge. Jednostavno sam u ovo sve ušao jer sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme', objasnio je posve iskreno Jason
Vidi originalni članak

Britanski glumac Jason Statham (51), nedavno je imao intervju za Daily Star u kojem je otkrio koliko je iznenađen da je opstao toliko dugo u Hollywoodu.

Iako se uskoro navršava 20 godina njegove karijere, Jason sebe ne smatra pravim glumcem.

NAKON OSAM GODINA VEZE Statham planira vjenčanje sa 20 godina mlađom zaručnicom

- Ja zapravo i nisam pravi glumac, nekad sam izrađivao nakit na ulici. Bio sam sportaš godinama i nisam ja neka filmska zvijezda koja se može transformirati u različite uloge. Jednostavno sam u ovo sve ušao jer sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme -ispričao je Statham.

Prije holivudske slave britanski glumac zarađivao je statirajući u glazbenim videospotovima. Sad je svjetski poznati glumac, a već je gotovo devet godina u vezi sa svojom zaručnicom, manekenkom i supermodelom Rosie Huntington-Whiteley (32). Par ima i dvogodišnjeg sina Jacka Oscara.

Par je 2017. dobio sina Jacka Oscara. Statham i Rosie upoznali su se na snimanju filma 'Transformeri' 2010., a šest godina kasnije odlučili su se zaručiti. Tad je za zaručnički prsten Statham iskeširao čak 243 tisuća funti,  odnosno oko tri milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_73349 14.07.2019.

    Da nije Mišerićka kod nas, izazov nebi imao smisla..

  • 13.07.2019.

    Jason je 19 godina stariji od te manekenke

  • Demetra 12.07.2019.

    Čovjek je realan i iskren, svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare