To je to što me zanima!

Javila nam se čitateljica ispred Buckinghamske palače: 'Na ulici su gužve, došli smo se oprostiti'

Kralj Charles III. obznanio je javnosti da će biti 17 dana žalovanja za njegovom majkom, kraljicom Elizabetom II. Iako se detalji oko sprovoda još ne znaju, vjeruje se da će sahrana biti 10 dana nakon smrti kraljice
Vidi originalni članak

Brojni građani okupili su se ispred Buckinghamske palače u Londonu kako bi odali počast pokojnoj kraljici Elizabeti II., a tamo je i naša čitateljica koja nam je poslala fotografije i opisala atmosferu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 14 sati zapucali su topovi kako bi se obilježila kraljičina smrt. Na ulicama su gužve, posebno ispred Buckinghamske palače gdje su mnogi došli položiti cvijeće.

Uz ogradu su položeni buketi, svijeće i fotografije kraljice. Britanci tuguju, a po gradu su postavljeni plakati s kraljičinim portretom.

Mnogi su došli odati počast te uputiti svoje posljednje pozdrave. Očekuje se govor novog kralja Charlesa III.

Uskoro kreće i prilagođeni protokol povodom kraljičine smrti koji će trajati narednih dana.

MILJENKO JERGOVIĆ: Stotinu sitnih ruža za kraljicu koja se prestala plašiti komunista

Idi na 24sata

Komentari 40

  • sljastrava 09.09.2022.

    Mene bi bilo stam da me vide tamo

  • 09.09.2022.

    Neka je laka zemlja kraljici Elizabeti II; za nas Britance ona je samo fizicki umrla; njezin duh ce dok gid bude postojao ovaj 🌍 zivjeti u nasim mislima i ❤️. Za komentatore koji neukusno komentiraju njezinu ili bilo ciju smrt, znajte da svima nama dani idu ka svom kraju, a onda Sud pred kojim ce svatko odgovarati za sva nedjela, zato svakoga pozivam na mir, ljubav i solidarnost.

  • uroš blesavi 09.09.2022.

    Oče biti graha🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare