To je to što me zanima!

Javila se bivša: Bill Murray je zlostavljač, ovisnik i preljubnik

Bivša supruga optužila je glumca Billa Murraya za zlostavljanje te ovisnost o drogama i alkoholu. Dodala je da ju i varao pod izlikom da 'ide na putovanja'
Vidi originalni članak

Jennifer, koja se za glumca udala 1997. godine, tvrdi da ju je tijekom jedanaestogodošnjeg braka Bill Murray (65) varao i psihički zlostavljao te da je bio ovisan o marihuani, alkoholu i seksu.

Jennifer Murray u svibnju 2008. godine izjavila je da je dvije godine ranije zbog suprugovog ponašanja bila prisiljena preseliti njihovo četvero djece u drugu kuću u Južnoj Karolini, a najgori incident dogodio se 2007. godine kada ju je oskarovac udario i rekao 'da može biti sretna što ju nije ubio'.

Isto tako, rekla je da je glumac ostavljao prijeteće poruke na njezinoj telefonskoj sekretarici koje su čula njihova maloljetna djeca.

Bill Murray nije se ponovo ženio, a svojevremeno je izjavio da je razvod bio 'najgora stvar koja mu se dogodila u životu'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.12.2015.

    a i ja sam svom svašta rekla pa to ne znači da bi ga ubila.jedno je pričat i trkeljat u afektu a drugo je zapravo dić ruku.s ovim drugim se ne slažem nikako.iako sam i ja davno jednog bivšeg udarila.više puta.i žao mi je zbog toga.

  • vrsni_astrolog 10.12.2015.

    bill, djevica.....ljubomorni su i posesivni, sebi opraštaju sve drugima ništa, skloni su tiraniji sa suprotnim spolom, dobro se slažu s djevicama, jarčicama, bikicama, poneka blizanka i vaga, izbjeći lavice, ovnice i škorpionke......charlie sheen, slavko linić. igor štimac, james gandolfini, sean connery, željka antunović......

  • spacegoddess 10.12.2015.

    a gdje je svizac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare