To je to što me zanima!

Jay-Z je putnik kroz vrijeme? Pronašli mu dvojnika iz 1933.

Ovo nije prvi put da se za holivudske zvijezde navodi kako su putnici kroz vrijeme. Zbog fotografije osobe iz 1870. godine za N. Cagea u veljači se pisalo da je glumac vampir
Vidi originalni članak

Čovjek koji nevjerojatno sliči reperu pozirao je za fotografiju snimljenu 1933. godine. Crno-bijela fotografija postala je hit na internetu nakon što je objavljena na internetskoj stranici BuzzFeed, a potekla je iz Knjižnice grada New Yorka. 

Muškarac opušteno sjedi ispred zgrade i jako podsjeća na Jay-Z-ja (43). Strani mediji o suprugu pjevačice Beyonce raspisali su se kao o putniku kroz vrijeme, a brojni korisnici društvenih mreža i foruma zapitali su se kolike su šanse da je prije 80 godina živio čovjek nalik njemu.

Iako glazbenik to zasigurno nije, iz Schomburg Centra za istraživanje obratili su pozornost na šešir muškarca te njegovo opušteno držanje. Ovo nije prvi put da se za holivudske zvijezde navodi kako su putnici kroz vrijeme. Zbog fotografije osobe iz 1870. godine za Nicholasa Cagea (49) u veljači se pisalo da je glumac vampir. Johna Travoltu (59) usporedili su s fotografijom čovjeka na portretu iz 1860. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • WOMANIZER 10.05.2013.

    već znam kako će ovo završiti. opet će biti, prodao je dušu vragu za slavu i život bez smrti ili nešto, pa je uslikan tada, a živi i sada! -.-

  • REVOLUCIJA2013 10.05.2013.

    to mu je prandid,čistio je cipele za par centi......

  • pinky23 10.05.2013.

    a koji joj je ono klinac na glavi!!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare