To je to što me zanima!

Je li BB Hrvoje žrtva, lažljivac ili manipulator?

Stanar Big Brother kuće koji je podigao najviše medijske prašine svojim priznanjem da je gay nije u svemu bio iskren. Hoće li ga to stajati ispadanja?
Vidi originalni članak

Trenutačno se na internetskim forumima raspravlja je li BB Hrvoje Šoštarić dobio otkaz u Primorskoj banci u Rijeci gdje je radio kao osobni bankar ili je sam odlučio prestati raditi. Iako se nagađalo da je Hrvoje dobio otkaz zato što je gay, predsjednik uprave te banke Duško Miculinić kazao je da je radni odnos prekinut sporazumno. Kako bilo, činjenica je da je Hrvoje tvrdio da je zaposlen kao osobni bankar kada je ušao u Big Brother kuću. Zašto nije bio iskren? Možda mu je negodno bilo priznati da je nezaposlen, a možda je samo želio privući pozornost javnosti? Ako je zaista dobio otkaz zato što je gay, živimo li okruženi homofobima?

Idi na 24sata

Komentari 38

  • user_3879 26.09.2007.

    sve iscitano daje ponovni dojam zaostalosti,netolerancije i opceg nerazumijevanja i ne znanja cjelog \'\'problema\'\' Nije taj hrvoje nista drugaciji od svih vas koji ste ovo prokomentirali....svi se pozivaju na bibliju a zaboravljaju onu osnovnu...\'\'...neka prvi baci kamen koji je bez grijeha....\'\'necu rec da je najsvjetliji primjer u gay populaciji ali jeste li uopce svjesni koliko je takvih \'\'pedera\'\' oko vas a da toga niste svjesni,čak štoviše i oženjenih muškaraca koji imaju sklonosti prema muškima!? dakle cijelu ste priču okrenuli svojim plitkim stavovima u kojima sudite samo po svojim pogledima na svijet. RTL-u odajem priznanje na hrabrosti i otvorenosti....a da se samo prisjetite i prošlogodišnjeg pobjednika roma!? u jednom djelu pokazujemo višak tolerancije a u drugom živimo po \'\'bibliji\'\' a pitame se kad su svi ovi koji se pozivaju na bibliju bili zadnji put na misi!?hajde budimo iskreni i otvoreni pa razmislite ponovo!

  • tukaci 24.09.2007.

    mislim ako smo vec jedna krscanska zemlja,a prikazujemo takve bljuvotine na tv-u,i to jos k tome gledaju djeca!Stvarno obrazovno!!!Gledat bolesnog pedera i jos skupinu likova koji se prenemazu.,i U pojedinim izjavama su ispod nivoa neandertalca,i totalno odskacu izvan parametra normalne drustvene slojevitosti!!Stvarno odurno!!

  • ljiljanacurak 23.09.2007.

    Mi smo ti luda neka nacija! Ka ono,nema ih toliko,a hrvoje je spava sa 70.Ako svaki pe... spava sa toliko pe....,ispada da smo svi pe... Još će na kraju i pobijedit,jer je cili žentilan i vrišetan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare