To je to što me zanima!

Je li Harry Styles pljunuo Chrisa Pinea na premijeri filma? Ovo je hit video o kojemu svi pričaju

Neposredno prije nego što sjedne, Stylesove usne se malo pomaknu. U tom trenu, Chris Pine gleda u svoje krilo ili stopala, uozbilji se, prestaje pljeskati, a onda napravi vrlo neobičan izraz lica
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama postala je hit snimka sa filmskog festivala u Veneciji na kojoj je navodno pjevač Harry Styles (28) pljunuo glumca Chrisa Pinea (42) tijekom premijere filma "Don‘t Worry Darling". Iako tako izgleda kada pogledate video na prvu, još uvijek se ne zna je li to istina, a to pitanje zaokuplja mnoge korisnike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimci se vidi kako Styles sjeda do Pinea koji plješće. Neposredno prije nego što sjedne, Stylesove usne se malo pomaknu. Pine gleda u svoje krilo ili stopala, uozbilji se, prestaje pljeskati, a onda napravi vrlo neobičan izraz lica.

Mnogi su komentirali kako ga je Harry pljunuo, ali Chris u tom trenutku nije napravio ništa već je radije, iako je bio bijesan, ostao pribran. 

Možda ovo nitko ne bi niti primijetio da se oko tog filma već nije digla velika drama. Naime, mnogi još uvijek ne znaju je li redateljica Olivia Wilde otpustila glumca Shiu LaBeoufa ili ne. Prema njegovim tvrdnjama, navodno je on sam dao otkaz, a ona ga je molila da ostane. S druge strane, ona tvrdi suprotno.

LaBeoufa je zamijenio upravo Harry Styles koji je trenutno u vezi s redateljicom i glumicom Olivijom Wilde.

Inače, Chris Pine je zajedno s Harryjem, Olivijom i Gemmom Chan promovirao svoj novi film. Holivudski glumac poznat je kao jedan od vječnih neženja, a svoje ljubavi čuvao je dalje od očiju javnosti.

Crvenim je tepihom prošetao u bijeloj košulji, crvenim hlačama i crnom sakou, a čini se da je pustio i svoju najčešće kratko ošišanu kosu. San mnogih žena, u ovom je izdanju malo razočarao svoje obožavatelje. Čini se kako im je Chris ipak draži s kraćom kosom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • David1Prometheus 08.10.2022.

    Vidio video i stvarno ga je 100 % pljunuo..prvo je glumac sokirano brisao ruku i nasmijao se onak pokislo..a ovaj š.pjevac je tolko kipio od bijesa i vidi se da je to odmazda zato sto mu je glumac upucavao se njegovoj curi Oliviji wilde i sjeo kraj nje..al stvarno se mali ponio ko klinac i dosta je ponizavajuce kad te tak klinac ko odraslog covjeka u javnosti tak pljune..trebo mu je poslije namjestit malo tu frizuru.

  • Jo.Ka. 06.09.2022.

    Situacija je napeta kao spaga u dzepu 😅

  • ludaluda 06.09.2022.

    zato što je sjeo do nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare