To je to što me zanima!

Je li Jure pretjerao u 'Večeri'?: 'Strašno je bio nekulturan, a hrana je baš izgledala odlično...'

Meni je Fizika zanimljiv tip, komentari su mu uvijek humoristični i da nije njega bilo bi dosadno, komentirali su gledatelji
Vidi originalni članak

Ako je Kristijan poveo onda jupi. Neće pobijediti onaj namrgođeni beskičmenjak, pisali su pratitelji na društvenim mrežama nakon što je u srijedu u vodstvo prešao Kristijan u 'Večeri za 5 na selu'. U najistočnijem gradu Gorskog kotara, Vrbovskom, Kristijan je kuhao za goste i osvojio 38 bodova.

Svoje je predjelo nazvao Goranska bomba, glavno jelo Jesenska čarolija i desert Antifit season. Predjelo je dobilo same komplimente, u glavnom jelu svaki je gost našao komponentu koju je pohvalio, a i desert je dobro prošao. Jure, kojeg zovu Fizika, je zezao Roberta jer je previše šutljiv, što se gledateljima nije pretjerano svidjelo. 

- Domaćin super, hrana odlična, jedino Fizika strašno nekulturan - napisao je jedan, a drugi dodao: 

- Baš mi je drago da je prešao Juru s ocjenama. Zasluženo, naravno. 

Mnogi su pisali kako vole to što su kandidati 'pošteno' ocjenjivali i nisu kalkulirali, barem večeras. Kristijan je gostima zasvirao harmoniku i potvrdio odličnu atmosferu za svojom večerom. Zbog toga što je svirao, rekao je Fizika, dao mu je desetku, inače bi dobio devetku. 

 

ZA KOGA ĆE NAVIJATI HRVATSKI ZET IZ BRAZILA:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mislimdakleznam 08.12.2022.

    Meni su baš simpatični i zabavni, inače to baš i ne pratim, ali ovaj tjedan planiram. Ljudi su različiti i ne treba biti prekritičan, a ovo je dobra ekipa i to je bitno. I dobro kuhaju.

  • 08.12.2022.

    Bitno da je jelo bilo ukusno...

  • zidar_šiljo 08.12.2022.

    Poznam Fiziku osobno, teški prevarant i je** vjetar. Da sam on zavukao bi se u rupu, a ne ovako pokazivao. Stvarno nema srama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare