To je to što me zanima!

Je li to Christina Aguilera? S malo šminke i u ležernoj odjeći

Pjevačica je za noćni izlazak odlučila odjenuti tajice, kariranu košulju koju je uskladila s jaknom, a na licu je imala veoma malo šminke. Ni oko frizure nije brinula
Vidi originalni članak

Posljednjih godina Christina Aguilera (30) u javnosti se nije pojavljivala bez crvenog ruža na usnama i ostatkom napadnog make -upa te bez provokativne odjeće. Stoga je veoma iznenadila kad se s dečkom Mattom Rutlerom (24)pojavila u potpuno neprepoznatljivom izdanju. Osim što se ležerno odjenula, lice je našminkala u prirodnim tonovima. Iako je par krenuo u noćni izlazak, pjevačica je djelovala kao da ide u kupovinu. 

Odlučila se za tajice i kariranu košulju koju je uskladila s jaknom, a na licu je imala veoma malo šminke. Ni oko frizure nije puno brinula. Christina i Matt u vezi su pet mjeseci, a upoznali su se tijekom snimanja filma Burlesque. Christina je dobila ulogu u filmu, a Matt je bio producent. Vezu su započeli kratko nakon što je Christian objavila da se rastaje od supruga Jordana Bratmana (33)s kojim je bila u braku četiri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • platformica 12.05.2011.

    I dalje je našinkana,samo nije tolko primjetno,kad inače imal pola tone fasade na sebi...Meni osobno ovako izgleda puno ljepše i mlađe

  • Nanana90 12.05.2011.

    Ljepša je bez tone šminke na licu u svakom slučaju.

  • Monet 12.05.2011.

    Većina nas žena su neprepoznatljive bez šminke pa tako i ona,jedino bi trebala obratit pažnju na to da ima koji kil viška pa joj tajice i nisu baš neki izbor!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare