To je to što me zanima!

Je li trlja gorka ili nije: Andrej i Dino posvađali su se u showu

Problem je bio u tome što trlja navodno nije bila dobro očišćena, a ja mogu garantirat da je. Dino je, za razliku od Andreja, osjetio gadnu gorčinu, kaže Elena
Vidi originalni članak

Devetnaestu epizodu kulinarskog showa 'MasteChef' mnogi će pamtiti po kušanju jela kojeg je pred žiri donijela Elena. Naime, nakon što je Andrej kušao njezinu trlju, oduševio se i pohvalio Elenu, isto je jelo kušao i Dino kojemu se jelo nije svidjelo i tvrdio je da je jako gorko.

- Problem je bio u tome što trlja navodno nije bila dobro očišćena, a ja mogu garantirat da je. Dino je osjetio nekakvu gadnu gorčinu, za razliku od Andreja kojem je bilo ukusno. Malo sam bila začuđena jer sam stvarno tu trlju kidala prstima, nje i nije bilo puno i da se našao neki neočišćeni komad znala bi. Jedino gorko u tacu su bile šparoge - objasnila je Elena kojoj je situacija bila čak smiješna i zabavna. 

- Neka se netko jednom i posvađa da svi vide da ništa nije inscenirano. Stvarno se radilo o njihovim osobnim mišljenjima i danas se to pokazalo - zaključila je Elena.

Dino i Andrej su na kraju ostali svako kod svog mišljenja, a što je to Dini bilo tako gorko ostao je misterij.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 10.06.2015.

    Gorak mu je ego!

  • bijesna baba 27.05.2015.

    zbog dine ne gledam show bahat i antipatican

  • kung fu panda 26.05.2015.

    gorko ili ne ovaj vam je članak bio već samo kao najava za novu epizodu ,dajte nas ne maltretirajte postoje ljudi koji čitaju više od naslova i slika

Komentiraj...
Vidi sve komentare