To je to što me zanima!

Jedan od najbogatijih Hrvata opet čeka dijete: Lukšićevima treća beba stiže već ove jeseni!

Ako je vjerovati onome što pišu talijanski mediji, par ne želi znati spol bebe. Cristel i Davor imaju sina Kaija i kćerkicu Cassiju Yleniju, a oduvijek su sanjali o velikoj obitelji
Vidi originalni članak

Treća beba Cristel Carrisi Lukšić (35) i Davora Lukšića (38) stiže dvije godine nakon malene Cassije Ylenije

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se vjenčao u rujnu 2016. godine, a tijekom svečanosti pješačka zona u gradu Lecceu u pokrajini Apuliji bila je zatvorena za sav promet. Mladenka je u crkvu San Matteo kasnila čak sat vremena, a nakon što je milijarderu rekla 'da', njezin otac i operni pjevač Al Bano mladencima je otpjevao 'Ave Mariju'. Cristelin otac često posjećuje Zagreb kako bi se vidio s obitelji.

Prvog sina Kaija, Cristel i Davor dobili su 2018. godine. Svoju prvu trudnoću Cristel je dugo skrivala od javnosti, a rodila je u svibnju. Samo pet mjeseci nakon rođenja sina, opet je ostala trudna. 

OPREMA VRIJEDNA 3,7 MIL. KUNA Grupacija Lukšić donirala je 15 monitora za praćenje vitalnih funkcija i 15 respiratora

- Moji su roditelji presretni. Uvijek su govorili da žele imati puno unučadi. Moj suprug Davor i ja ne namjeravamo stati na ovome, sanjamo veliku obitelj - rekla je tada u talijanskoj emisiji 'Domenica' i očito mislila ozbiljno. 

Prinova im stiže već ove jeseni, a par navodno ne želi znati spol bebe. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MateBan 11.07.2021.

    Pravi hrvat vidi se da drži do svojih korijena sve dici daje prava hrvatska imena,on se srami toga da je porijeklom iz hrvatske vukojebine

  • Softi 19.06.2021.

    Rodio se BA živi u Italiji i kakav je to Hrvat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare