To je to što me zanima!

Marija Škaričić: Nije me oprala euforija, vidjet ćemo što će biti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SHOOTING STAR Našu Mariju Škaričić u Berlinu su nagradili kao jednu od deset najboljih mladih europskih glumica. Nagradu dobivaju europski glumci do 35 godina
Vidi originalni članak

Bilo je prekrasno, ali, priznajem i malo naporno. Još sam umorna od svih protokolarnih obveza i glamuroznog partyja, rekla je Marija Škaričić (33) dan nakon što su joj na 61. filmskom festivalu u Berlinu dodijelili nagradu Shooting Stars. Tu nagradu dobiva deset europskih glumaca starih do 35 godina za koje se predviđa da će ostvariti filmsku karijeru izvan domovine.

- Upoznala sam mnogo interesantnih ljudi. Nisam euforična i ne mislim odmah da ću napraviti neku svjetsku karijeru. Vidjet ćemo što će biti - skromno kaže glumica koju je iz publike u Berlinu gledao dečko Hrvoje Hribar (48).

- S obzirom na to da sam na festivalu u Berlinu kao ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra nije primjereno da hvalim svoju djevojku. Međutim to je doista velik uspjeh za nju i priznanje za hrvatsku kinematografiju - kaže redatelj. Prošle godine ovu je nagradu osvojila Zrinka Cvitešić (31).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare